Sztárok zsűriztek a gyermekotthonban

Forrás: Thinkstock -
rajzolás gyermekotthon napidoktor Farkasházi Réka Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekotthonba látogatott Farkasházi Réka és Varga Győző, hogy mosolyt csaljanak a kis lakók arcára. A színésznő és az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja rajzversenyt hirdetett: a gyerekek azt a feladatot kapták, hogy képzeljék el és alkossák meg Aloe Verácskát.

Színes ceruzák, mosolygó arcok, ötletes alkotások – a Farkasházi Réka és Varga Győző által hirdetett rajzversenynek során a gyerekek kreatív és fantáziadús rajzokat készítettek Aloe Verácskáról, akit a legkülönbözőbb módokon képzeltek el.

A kicsik kézügyességüket és képzelőerejüket is megmutatták: egyesek királylányként, mások tündérként, megint mások pedig egy szeretethető mackóként ábrázolták a gyomorpanaszokat gyógyító Aloe Verácskát. A gyerekeknek fél óra alatt készítették el alkotásaikat, a legötletesebbet a hírességek ajándékcsomaggal jutalmazták.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Hogy a két sztár gyermekei hogyna állnak a rajzolással, valamint az esményről a Napidoktor.hu cikkében meséltek.

Levágandó láb, sétáló hulla és vámpír bőr: mindennapok fura betegségekkel http://www.life.hu/drlife/20150910-ezekkel-a-fura-betegsegekkel-csak-par-ember-el-egyutt-sokkolo.htmlNormális dolognak fogjuk fel, hogy vannak végtagjaink, jobb esetben egy perc alatt nem perzsel meg minket a Nap, ételt eszünk és érezzük, hogy élünk. Nos, a felsorolt esetek pár embernél betegségük miatt éppen ellenkezőleg működnek.Dr. LifeThinkstockEgészségkövet segít, hogy jobban érezd magad a munkahelyedenhttp://www.life.hu/drlife/20150910-egeszsegkovet-segit-hogy-jobban-erezd-magad-a-munkahelyeden.htmlÉletünk egy jelentős hányadát munkahelyünkön töltjük. Ebben a sok ezer percben a mindennapi munka mellett fontos, hogy egészségünkért is tegyünk valamit. Dr. LifeThinkstock5 elv, amellyel epilepsziásként is teljes életet élhetszhttp://www.life.hu/drlife/20150908-epilepsziaval-egyutt-lehet-elni-csupan-par-dolog-kell-hozza.htmlA mára házas életet élő Tiffanynál 22 éves korában diagnosztizálták az epilepsziát. Elmondja azt az 5 tippet, amelyekre mindennap emlékezteti magát és segítenek neki a túlélésben.Dr. LifeThinkstockKórházba került VV Dórihttp://www.life.hu/drlife/20150911-korhazba-kerult-vv-dori.htmlA Való Világ 7 szőkesége, VV Dóri kórházba került. Kiszáradt, otthon kell pihennie.Dr. Life--Mozgáskorlátozott parkolóhelyet festett fel magának az útra egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20150911-felfestett-maganak-egy-mozgaskorlatozott-parkolohelyet-a-no.htmlClaire Lomasnak elege lett, hogy még mindig nincs kislánya iskolája előtt mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhely, holott áprilisban kérvényezte felfestését. Úgy döntött, majd ő intézkedik.Dr. LifeThinkstockKiderült, mi Berki Krisztián gyenge pontjahttp://www.life.hu/drlife/20150910-berki-krisztian-musorvezetonek-is-van-gyenge-pontja-es-elarulta-mi-keseriti-meg-a-napjait.htmlA legnagyobb magyar macsó elárulta, számára sem fenékig tejfel az élet, és van, hogy fájdalmakkal küszködve telnek a napjai.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.