Viccből vett be 35 Viagrát! Ami utána történt, már nem volt vicces

Forrás: Thinkstock -
szédülés következmény részeg hallucináció kórház profi erekció viagra vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit férfi, Daniel Medforth úgy gondolta, hogy nagyon vicces lenne bevenni 35 darab Viagrát egy óra alatt. Nem igazán értjük, hogy miért gondolta így, de a következmények az ő arcáról is letörölték a vigyort.

A férfi ugyanis a kórházban kötött ki, miután rosszul lett a tablettáktól. „Rosszul lettem, szédültem és hallucináltam, és mellette persze ott volt a szűnni nem akaró erekcióm” - mondta a férfi. A poénkodó kőműves bevallotta az orvosoknak, hogy a nyaralása alatt, egy részeg éjszakán vette be a bogyókat.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfi beszámolója szerint a felesége hívta a mentősöket, akik nagyon profin ellátták, de az eset hallatán nehezen tudták visszatartani a röhögést. A férfinak öt napig volt erekciója, ami az elején folyamatos volt, aztán még néhány napig minden apró érintésre vigyázzba állt.

Hat napig volt erekciója egy ötvenéves rabnak - Meg kellett csonkítani a férfiasságát


Súlyos mellékhatások léptek fel egy rabnál gyógyszeres kezelés alatt. Az orvosok figyelmen kívül hagyták a váratlan következményeket, a férfi pedig emiatt óriási kártérítést kapott. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Unokaöccse szerint a passzív dohányzás ölte meg Harangozó Terithttp://www.life.hu/drlife/20150915-harangozo-terit-unokaoccse-szerint-a-passziv-dohanyzas-olte-meg.htmlA híres énekesnő augusztus végén került kórházba, majd nem sokkal később elhunyt. A halálának pontos oka még tisztázatlan.Dr. Life--Sztárok, akik olyan betegségeket éltek túl, amikbe rengetegen belehaltakhttp://www.life.hu/drlife/20150914-lance-armstrong-sharon-osbourne-is-rakban-szenvedett-de-tuleltek.htmlA rák és különböző formái még a sztárokat sem kímélik, míg némelyiküket két fajtája is megtámadta, másikuk az orális élvezeteknek tudja be állapotának eredetét. Mégis szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen mindannyian átvészelték a halálos kórt.Dr. Life--Ezek a legdurvább plasztik-bakik - Elképesztő sztorik!http://www.life.hu/drlife/20150914-elkepeszto-plasztikai-beavatkozasokon-hajlandoak-atmenni-hogy-szeppe-varazsoljak-magukat.htmlSokan esnek túlzásokba, ha szépészeti beavatkozásról van szó: hallottunk már olyanokról, akik fenékzsírral töltetik fel az arcukat, egy 37 éves férfi pedig műtétek sokaságát vállalta, hogy Supermanre hasonlítson. Íme, a legelképesztőbb történetek. Dr. Life--Két éven belül megtörténhet az első fejátültetés?http://www.life.hu/drlife/20150914-fejatulteto-mutetre-keszulnek-ket-even-belul-kinaban.htmlMég 2017 decembere előtt megtörténhet az első fejátültetés Kínában, amennyiben az előkészületi kutatások és kísérletek sikeresek lesznek - közölte újságírókkal Zsen Hsziao-ping, aki olasz kollégájával készül az eddig példa nélküli műtétre.Dr. LifeThinkstockVallomás: 15 évig küzdött a depresszióval Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/drlife/20150913-keresztes-ildiko-enekesno-a-depressziorol-vallott.htmlA sikeres énekesnő elmesélte, kezelték már gyógyszerekkel is a betegsége miatt. Dr. Life--Ördög Nóra pszichológushoz fordult: Élete legnehezebb időszakáról vallotthttp://www.life.hu/drlife/20150912-ordog-nora-pszichologushoz-fordult.htmlA kétgyermekes anyuka, Ördög Nóra rájött, pszichológushoz kell fordulnia problémáival. Nem először mesélt erről.Dr. LifeFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.