Tragédia! Amputálni kellett a vidámparki balesetet szenvedett versenytáncos lány lábát

Alton Towers baleset táncoslány tragédia Vidámpark láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Balch is egyike volt azoknak, akik júniusban szörnyű balesetet szenvedtek az Alton Towers vidámpark Guinness-rekorder hullámvasútján, miután két kocsija összeütközött. A 20 éves lány először adott interjút a tragédia óta.

Éveken át versenyszerűen táncolt a 20 éves Victoria Balch, aki az Alton Towers vidámparkban történt hullámvasút-baleset következtében térdtől lefelé elveszítette a jobb lábát.

Forrás: BBC

Victoria nem tudja megmondani, ezután mi történt, mert elveszítette az eszméletét. Arra viszont tisztán emlékszik, hogy amikor magához tért, ömlött a vér a lábából, és az első gondolata az volt, hogy meg fog halni. Victoria, akinek halasztania kellett az egyetemen, azóta hat műtéten esett át, és minden erejével a felépülésre koncentrál.

Victorián kívül még hárman sérültek meg súlyosan a tragédiában, egy másik fiatal lány lábát szintén amputálni kellett.

5 sokkoló halálos baleset, amelyek vidámparkokban történtek

Vidámparkba szórakozni megyünk, és amikor belépünk a kapun, nem gondoljuk, hogy ez a kikapcsolódás akár végzetes is lehet. A Life.hu itt gyűjtötte össze azt az 5 borzalmas halálesetet, amelyek vidámparkokban történtek.

Alvajárva szenvedett súlyos autóbalesetet egy fiatal nőhttp://www.life.hu/drlife/20150907-alvajarva-ult-autojaba-es-szenvedett-sulyos-balesetet-egy-no.htmlKelly Jackson elveszítette egyik lábát és három hétig feküdt kómában, miután alvajárva beült autójába és egy fának ütközött.Dr. LifeThinkstockUtasokkal együtt szabadult el a hullámvasút Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150523-utasokkal-egyutt-szabadult-el-a-hullamvasut-budapesten.htmlCsak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett baja szombat délután a Budapesti Állat-és Növénykertben, amikor is utasokkal a fedélzeten elszabadult a hullámvasút.NewsMTI/Beliczay LászlóTragédia! Halálos baleset a testnevelésóránhttp://www.life.hu/news/20150907-halalos-baleset-a-testneveles-oran-nemetorszagban.htmlA német Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli kisváros egyik középiskolájában halálos balesetet szenvedett egy diák.NewsThinkstockSúlyos baleset érte Bereczki Zoltánthttp://www.life.hu/drlife/20150910-bereczki-zoltant-az-uton-es-a-szinpadon-is-sulyos-baleset-erte.htmlA színész rengeteget dolgozott az utóbbi években, és teljesen kimerült. Ez okozhatta két komoly balesetét is.Dr. Life--Újabb mozgólépcsős baleset Kínában: amputálni kellett a férfi lábáthttp://www.life.hu/news/20150803-amputalni-kellett-egy-ferfi-labat-egy-ujabb-mozgolepcsos-baleset-miatt-kinaban.htmlA 35 éves takarító zárás után tisztította egy sanghai-i bevásárlóközpont mozgólépcsőjét, ekkor történt a tragédia.NewsThinkstockKis híján amputálni kellett a testépítő karjait, aki Hulkra akart hasonlítanihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150504-kis-hijan-amputalni-kellett-a-testepito-karjait-aki-hulkra-akart-hasonlitani.htmlA 25 éves testépítő, aki tényleg Hulkra hasonlít, élete kockáztatásával fecskendezett úgynevezett szintol olajat az izmaiba – végtagjait ezért majdnem amputálni kellett.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.