Lázár Bence: "Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak"

Forrás: Instragram -
betegség Újpest FC Lázár Bence leukémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az életéért küzd az Újpest egykori csatára, Lázár Bence. A 24 éves focista anno hát- és derékfájdalmai miatt volt kénytelen feladni a labdarúgást, most pedig egy súlyos betegséggel, a leukémiával kell megküzdenie.

Az exfocistát a Nemzeti Sport Online értesülései szerint jelenleg leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. Néhány héttel ezelőtt diagnosztizálták nála a betegséget, és azóta már nem is láthatjuk a képernyőn a jóképű sportolót.

Forrás: Instragram

"Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar" - írta korábban a közösségi oldalán Bence. Azóta pedig újra üzent az érte szorítóknak - írja a Blikk. Az Újpest korábbi focistája és a Sport Tv szakértője a csatorna Harmadik Félidő című műsorában tájékoztatta a nézőket betegségéről:

"Rengeteg üzenetet és telefonhívást kaptam, ami rengeteg erőt ad a harchoz. Jól esik, hogy mindenki mellettem áll. Ha név szerint is kiemelhetek valakiket, akkor okvetlenül megemlíteném Dzsudzsák Balázst, Elek Ákost, Szalai Ádámot, a Diósgyőrt, a Videotont, az Újpestet, a Fradit."

"Egy ideig hiányozni fogok a képernyőről, de tudom, hogy ott a helyem, és rövid időn belül ott is leszek" - idézte Lázárt a sport1tv.hu. A csatár Petur András műsorvezető azon kérdésére, hogy mit lehet érte tenni, így válaszolt: "Minden üzenetnek, erőt adó SMS-nek, kedves szónak nagyon örülök. Konkrét tárgy vagy tennivaló nincs, nekem már az is hatalmas dolog, hogy ennyien keresnek és biztatnak. A legjobban az esik, hogy mindenki tudja, mennyire erős vagyok. Huszonhárom évesen abba kellett hagynom a labdarúgást, ez fizikailag és lelkileg is annyira megerősített, hogy száz százalékban biztos vagyok benne, ezek átsegítenek a nehézségeken. Teljesen gyógyultan térek vissza a munkába és az életbe."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.