Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az életéért küzd az Újpest egykori csatára, Lázár Bence. A 24 éves focista anno hát- és derékfájdalmai miatt volt kénytelen feladni a labdarúgást, most pedig egy súlyos betegséggel, a leukémiával kell megküzdenie.

Az exfocistát a Nemzeti Sport Online értesülései szerint jelenleg leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. Néhány héttel ezelőtt diagnosztizálták nála a betegséget, és azóta már nem is láthatjuk a képernyőn a jóképű sportolót.

Forrás: Instragram

"Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar" - írta korábban a közösségi oldalán Bence. Azóta pedig újra üzent az érte szorítóknak - írja a BlikkAz Újpest korábbi focistája és a Sport Tv szakértője a csatorna Harmadik Félidő című műsorában tájékoztatta a nézőket betegségéről:

"Rengeteg üzenetet és telefonhívást kaptam, ami rengeteg erőt ad a harchoz. Jól esik, hogy mindenki mellettem áll. Ha név szerint is kiemelhetek valakiket, akkor okvetlenül megemlíteném Dzsudzsák Balázst, Elek Ákost, Szalai Ádámot, a Diósgyőrt, a Videotont, az Újpestet, a Fradit."

Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak, egyértelmű, hogy meggyógyulok!
"Egy ideig hiányozni fogok a képernyőről, de tudom, hogy ott a helyem, és rövid időn belül ott is leszek" - idézte Lázárt a sport1tv.hu. A csatár Petur András műsorvezető azon kérdésére, hogy mit lehet érte tenni, így válaszolt: "Minden üzenetnek, erőt adó SMS-nek, kedves szónak nagyon örülök. Konkrét tárgy vagy tennivaló nincs, nekem már az is hatalmas dolog, hogy ennyien keresnek és biztatnak. A legjobban az esik, hogy mindenki tudja, mennyire erős vagyok. Huszonhárom évesen abba kellett hagynom a labdarúgást, ez fizikailag és lelkileg is annyira megerősített, hogy száz százalékban biztos vagyok benne, ezek átsegítenek a nehézségeken. Teljesen gyógyultan térek vissza a munkába és az életbe."