Súlyos betegségben szenved Lagzi Lajcsi előzetesben lévő felesége?

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség feleség tüdő Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos kórral harcol az áramlopásért 30 napra előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos felesége, Boglárka – írja a Blikk.

A Blikk úgy tudja, hogy a 49 éves asszony egy súlyos légzőszervi betegségben szenved, és erről hivatalos diagnózisa, orvosi leletei is vannak.

Boglárka, Galambos Lajos felesége Fotó: Szabó Gábor - Origo

A bulvárlap szerint a csütörtöki tárgyaláson azért nem hivatkoztak még erre, mert a betegségről szóló iratok még nem érkeztek meg. Ezek beadását viszont a napokban pótolni szeretnék, ezután pedig Boglárka ügyvédje kéri majd, hogy az előzetes letartóztatást azonnal szüntessék meg, és engedjék, hogy szabadlábon, legrosszabb esetben házi őrizetben védekezzen a meggyanúsított családanya, akinél nagyjából kilenc hónapja diagnosztizálták a betegséget.

A legnagyobb probléma az, hogy az ilyen jellegű betegségeknél a stressz a legrosszabb, ami történhet a beteggel, abból pedig most kijut bőven Bogi­nak. A tudat, hogy gyermekei és férje nélkül, vadidegen bűnözőkkel, rácsok mögött kell töltenie akár egy percet is, mélységesen összetörte. Komolyan aggódunk érte” – írja a napilap egy családtagra hivatkozva.

Szilikon hüvelygyűrűvel védenék a rossz körülmények között élő nőket a HIV és a herpesz ellenhttp://www.life.hu/drlife/20150926-szilikon-huvelygyuruvel-vedenek-a-rossz-korulmenyek-kozott-elo-noket-a-hiv-es-a-herpesz-ellen-derul.htmlA San Diegó-i 55. Interscience Conference on Antimicrobial Agents konferencián arról számoltak be a kutatók, hogy sikerült létrehozniuk egy olyan eszközt, amely egyszerre képes humán immundeficiencia vírus és herpesz elleni gyógyszert bejuttatni a szervezetbe.Dr. Life--Nem titkolja betegségét Kovács Áron műsorvezetőhttp://www.life.hu/drlife/20150926-nem-titkolja-betegseget-kovacs-aron-musorvezeto-cukorbeteg.htmlImmár 30 éve él együtt a cukorbetegséggel Kovács Áron, aki nemcsak, hogy nyíltan vállalja betegségét, azt is elárulta, hogy hogyan tud vele együtt élni. Dr. Life--Döbbenetes: ilyen az, amikor egy színvak először lát színekethttp://www.life.hu/drlife/20150820-egy-szinvak-eloszor-lat-szineket-video.htmlCsodálatos videó.Dr. Life--Mégsem a tesztoszteron dobja fel a férfiak szexuális életéthttp://www.life.hu/drlife/20150819-megsem-a-tesztoszteron-dobja-fel-a-ferfiak-szexualis-eletet-derult-ki-egy-friss-kutatasbol.htmlMíg korábban azt hittük, hogy a tesztoszteron teszi intenzívvé a férfiak szexuális életét, a valóságban egyáltalán nem biztos, hogy ez így van. Egy friss kutatás szerint azok az idősebb férfiak, akik alacsonyabb tesztoszteronszinttel rendelkeznek, és hormonpótló terápiában részesültek, nem tapasztaltak pozitív változást a terápia során.Dr. LifeThinkstockNem mindegy, milyen a jegygyűrűd - egy titánból készült darab akár az életedbe is kerülhethttp://www.life.hu/drlife/20150818-nem-mindegy-milyen-a-jegygyurud-egy-titnanbol-keszult-darab-akar-az-eletedbe-is-kerulhet.htmlA házasodni készülők egyre gyakrabban választják a megszokott arany- és ezüstgyűrűk helyett a titánból készült változatokat, mivel ezek nem csupán könnyebbek, de jóval tartósabbak is. Úgy tűnik azonban, hogy ez a rendkívül kemény fém bizonyos helyzetekben problémát jelenthet.Dr. LifeEnnyit hízik, aki leszokik a dohányzásrólhttp://www.life.hu/drlife/20150818-ennyit-hizik-aki-leszokik-a-dohanyzasrol-kiderult-egy-kutatasbol.htmlA tudósoknak sikerült számszerűsíteniük, mennyit hízik az, akik leszokik a dohányzásról. A napi 25 szálat szívók súlya átlagosan 10,4 kilogrammal gyarapodott, a legfeljebb 15 szálat szívóké viszont semennyivel.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.