Egy betegség miatt nem tudta eldönteni egy angol nő, hogy férfi vagy nő szeretne lenni. Ezért többször is nemet váltott. 

A most 30 éves Chelsea Attonly fiúként született, Matthew-nak hívták. Gender diszfóriában szenved, ami egy ritka pszichés betegség. Már gyerekkorában is lányként szeretett viselkedni, sminkelt, és anyja ruháit húzta magára. Barátai is csak lányok voltak, az iskolában csúfolták is miatta, ráadásul a férfiakhoz vonzódott, de nem élvezte férfiként a szexet más férfiakkal.

Chelsea már végső külsejévelForrás: www.jamesmithimage.com

18 évesen olvasott először arról, hogy léteznek férfi testbe született nők. Eldöntötte, átoperáltatja magát. Anyja mellette állt, támogatta döntését. A fiú hormonokat kezdett szedni, majd melleket is operáltatott magának. Mikor édesanyja meghalt, azt kezdte gondolni, hogy örökre egyedül marad, nem lesz párja, ezért újra férfivá változtatta magát hormonok segítségével. Lenyírta a haját is, a hormonoktól erős testszőrzete nőtt, és a pénisze is elkezdett megnagyobbodni, ami összement a korábban szedett női hormonoktól. Mély depresszióba esett, öngyilkosságot is megkísérelt, mert nem tudta, ki ő valójában. 

Mikor elindult a kórházba, hogy eltávolíttassa melleit, rájött, hogy mégsem tud férfiként élni, és inkább női hormonokat kért, újra azzal kezelte magát. Élete végéig szednie kell majd a gyógyszereket. Úgy érzi, végre megtalálta önmagát, és boldog. Hamarosan teljes nemváltó műtétre is vállalkozik.