Selena Gomez betegsége halálos?

Forrás: AFP/David Buchan -
betegség Selena Gomez halál Justin Bieber lupusz kemoterápia lelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja derült, ki, hogy az énekesnő lupuszban szenved, és ezért kemoterápiás kezelésen vett részt. Rengetegen aggódnak érte.

A legújabb hírek szerint egyébként Justin Bieber is egykori szerelme mellett áll, a kemoterápiás kezelés alatt is végig támogatta.

Forrás: AFP/David Buchan

Az In Touch magazin szerint van miért izgulni, egy szakértő állítólag a leleteit is megnézte, úgy nyilatkozott a lapnak: „Eddigi tapasztalataim szerint, ha valaki kemoterápiás kezelést kap lupusz miatt, az azt jelenti, hogy már a szervei is károsodtak. Ebben a stádiumban a betegség akár még halálos is lehet.”

Selena Gomez terápiára járt, mert többen lekövérezték

A gyönyörű énekesnőt egy májusi útja során a reptéren kövérezte le több ott tartózkodó utas. A fiatal énekesnőt ez annyira megviselte, hogy sokáig orvosi kezelésre szorult. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.