Ez történik a gyomrodban egy tablettával - lenyűgöző videó

gyomor gyógyszer videó tabletta gyomorsav
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is kíváncsi voltál arra, mit történik a gyomrodban egy tablettával miután lenyelted azt? Szerencsére van olyan, akit ez a dolog annyira foglalkoztatott, hogy szimulálta a történteket és az videóra vette. Zseniális time lapse videó a Timie Lapse Guys-tól.
Lehet, hogy az anorexiát a bélbaktériumok egyensúlyának felborulása okozza?http://www.life.hu/drlife/20151009-az-anorexia-oka-a-belbakteriumok-egyensulyanak-felborulasa-egy-uj-kutatas-szerint.htmlA legújabb kutatás azt mutatja, hogy a táplálkozási zavarokban szenvedő betegek emésztőszervrendszerében a mikrobák kisebb és kevésbé változatos közössége található meg, mint az egészségesekben. Dr. LifeA fogyókúrás műtétek sötét oldalahttp://www.life.hu/drlife/20151009-a-fogyokuras-mutetek-sotet-oldala-kutatok-kimutattak-hogy-a-gyomorszukito-fogyokuras-mutetek.htmlMivel a kutatók kimutatták, hogy a gyomorszűkítő fogyókúrás műtétek megnövelhetik az öngyilkosság és az önkárosító magatartás kockázatát, az orvosok arra hívják fel a figyelmet, hogy a bariátriai műtéteken átesett betegeknek terápiára is szükségük van. Dr. Life--Soha ne add fel! A kolosztómiás zacskó egy testépítő versenyzőnek se cikihttp://www.life.hu/drlife/20150926-a-kolosztomias-zacsko-egy-testepito-versenyzonek-se-ciki.htmlEgyre több Chron-betegről hallunk, akik bátran vállalják a kolosztómiás zacskót és megmutatják: igenis, ezzel együtt lehet élni! És minőségi életet! Dr. LifeOrigoSúlyos betegségben szenved Lagzi Lajcsi előzetesben lévő felesége? http://www.life.hu/drlife/20150926-sulyos-betegsegben-szenved-lagzi-lajcsi-elozetesben-levo-felesege.htmlHalálos kórral harcol az áramlopásért 30 napra előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos felesége, Boglárka – írja a Blikk. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoNem titkolja betegségét Kovács Áron műsorvezetőhttp://www.life.hu/drlife/20150926-nem-titkolja-betegseget-kovacs-aron-musorvezeto-cukorbeteg.htmlImmár 30 éve él együtt a cukorbetegséggel Kovács Áron, aki nemcsak, hogy nyíltan vállalja betegségét, azt is elárulta, hogy hogyan tud vele együtt élni. Dr. Life--Megúszható a terhesség alatti reggeli rosszullét?http://www.life.hu/drlife/20150828-meguszhato-a-terhesseg-alatti-reggeli-rosszullet.htmlA Szülészek és Nőgyógyászok Amerikai Kollégiumának álláspontja alapján a terhes nőknek nem kell feltétlenül megküzdeniük a reggeli hányással és rosszulléttel, a B6 vitamin és a doxilamin nevű antihisztamin együttesen ugyanis segíthet legyőzni ezeket a kellemetlen tüneteket.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.