Vizelettel mérgezte lányát, hogy adományokhoz jusson

Forrás: Thinkstock -
édesanya adomány mérgezés rendőrség vizelet kislány veseelégtelenség bíróság kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vették azt a 42 éves asszonyt, akinek lányát súlyos veseelégtelenséggel szállították kórházba. Mint később kiderült, a nő szándékosan mérgezte lányát vizelettel.

Vizeletet tartalmazó ampullákat és fecskendőtűket is találtak annak az ausztrál nőnek a táskájában, akinek 9 éves lányát márciusban súlyos veseelégtelenséggel szállították kórházba – írja a Daily Telegraph.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A gyermek születésétől kezdve orvosi kezelésre szorult. A newcastle-i bíróság dokumentumai szerint a rendőrség megállapította, hogy a lány édesanyja rendszeresen injekciózott vizeletet gyermekébe, ez okozhatta a gyermek rettenetes állapotát.

Az egykor bloggerként ténykedő nő a közelmúltban adománygyűjtést is szervezett a kislányért, hogy pénzhez jusson. Az asszonyt mérgezéssel és súlyos testi sértéssel vádolják, az ügy tárgyalása tovább folytatódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.