Különleges fotósorozatban mutatta meg melleit a rákos színésznő

Forrás: Blast’em Photography -
mellrák színésznő fotósorozat stádium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aniela McGuinness nem mindennapi képeken örökítette meg mellrákból való felépülése különböző stádiumait.

Aniela McGuinness 2014 szeptemberében még azelőtt tudta meg, hogy mellrákja van, hogy elment volna a kötelező szűrésre. A 32 éves színésznő, akinek édesanyja petefészekrákban hunyt el, elhátározta, hogy mielőtt leveteti melleit, megörökítteti magát, ám nem akarta, hogy a képeknek olyan hangulata legyen, mintha egy gyilkosság gyanúsítottjának rendőrségi fotója lenne.

Aniela nem akarta visszatetováltatni mellbimbóit az eltávolító műtét után Forrás: Blast’em Photography

Ekkor döntötte el, hogy egy rendhagyó fotósorozattal dokumentálja végig a mellrákból való felépülésének különböző szakaszait, így készült több kép a műtét előtti, utáni és a kezelések alatti időszakáról is. A My Breast Choice nevet viselő sorozatból készült videót alább tekintheted meg:

- olvashatók Aniela sorai az Origón. Még több képért kattints ide!

Ezért szállt ki a sorozatból? Halálos beteg a jóképű színészhttp://www.life.hu/drlife/20150519-patrick-dempsey-a-grace-klinika-dr-derek-sheperdje-sulyos-beteg.htmlOtthagyja a Grace klinikát Patrick Dempsey. Úgy tudni, súlyos betegség áll a visszavonulás hátterében.Dr. Life--Mindkét mellét eltávolították, most fehérneműkampányban pózolhttp://www.life.hu/drlife/20151019-debbie-murphy-mindket-mellet-eltavolitottak-most-fehernemukben-all-modellt.htmlDupla masztektómiája után most egy fehérneműkatalógusban pózol a 39 éves Debbie Murphy. A bátorságot fia adta neki, aki haja elvesztése után is gyönyörűnek nevezte édesanyját. Dr. Life--Megrázó fotósorozat készült "láthatatlan" betegségekben szenvedőkrőlhttp://www.life.hu/drlife/20150907-megrazo-fotosorozat-keszult-lathatatlan-betegsegekben-szenvedokrol.htmlKét fiatal, akik "láthatatlan" betegségben szenvednek, fotósorozatot készített sorstársaikról.Dr. LifeOrigoA Modern család 17 éves sztárja, Ariel Winter megmutatta az új melleithttp://www.life.hu/drlife/20151014-ariel-winter-sokkal-jobban-erzi-magat-a-mellkisebbito-mutetje-ota.htmlA fiatal sztár a kora ellenére úgy érezte, hogy változtatnia kell a külsején, így részt vett egy szépészeti beavatkozáson. Az eredményt most mutatta meg először a Twitteren. Dr. LifeOrigoMegható fotósorozat: így éli mindennapjait egy többszörösen fogyatékos kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150917-igy-eli-mindennapjait-egy-tobbszorosen-fogyatekos-kisfiu.htmlA 11 éves Jont egy iskolai projektjéhez kérte fel a fotósnak tanuló Sara Marie Ramsoe. A megindító képek az egész világot bejárták.Dr. LifeOrigoSzűréssel a mellrák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20151009-mellrakszures-fontossagat-nem-lehet-elegge-hangsulyozni-figyeljunk-magunkra.htmlAz emlőrák az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében, de időben felfedezve jól gyógyítható. Ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük, fontos az emlőszűrés, és az, hogy figyeljünk oda önmagunkra.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.