plasztikai műtét glamour modell diákhitel mellműtét egyetem fizetés jelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Byrne csak azért jelentkezett egyetemre, hogy felvehesse a diákhitelt, amelyet az utolsó fillérig plasztikai műtétekre költött el.

Catherine Byrne esze ágában sem volt diplomát szerezni, amikor jelentkezett egy egyetem pszichológia szakára.

Forrás: Catherine Byrne

A 29 éves egygyerekes anyukának mindössze egyetlen cél lebegett a szeme előtt: felvenni a diákhitelt, amelyből így végre finanszírozni tudja a belépőjét a glamour modellek világába, azaz az ilyenkor szükséges plasztikai műtéteket.

Catherine éppen azelőtt vette fel a hitelt, mielőtt megváltoztatták a brit oktatási rendszer pénzügyi rendszerét, és bevezették a magasabb tandíjakat. Eszerint a szabályok szerint azok, akiknek fizetésük 25 év után sem éri el a 17 335 fontos fizetést, a bank eltörli a hitelüket - írja a Daily Mail.

Catherine egyelőre elmondása szerint nem keres túl jól, ennek ellenére nagyon boldognak érzi magát új H-kosras melleivel, és meggyőződése, hogy jobban megéri bármilyen plasztikai műtét, mint egy egyetemi diploma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.