Túl későn diagnosztizálták Ashley Olsen szörnyű betegségét

Forrás: AFP/Stan Honda -
betegség Lyme-kór Ashley Olsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Ashley Olsen Lyme-kórban szenved. A híresség későn vette észre a tüneteket, és egyelőre nem hatnak kellőképpen a gyógyszerek sem, így sajnos a betegség előrehaladott stádiumban van.

Ashley egyik barátja az amerikai In Touchnak beszélt arról, hogy a 29 éves Olsen nagyon beteg, az állapota a mindennapjaira is rányomja a bélyegét: levertnek és nagyon fáradtnak látszik, beesett az arca, karikásak a szemei, és nagyon sápadt. A Lyme-kór, ha időben diagnosztizálják és megkezdik a kezelést, jól gyógyítható, Ashley-nél azonban későn diagnosztizálták a kórt – állítólag túl későn.

Forrás: AFP/Stan Honda

Megdöbbentő! Az orális szex veszélyesebb, mint a dohányzás?http://www.life.hu/drlife/20151118-az-oralis-szex-talan-meg-a-dohanyzasnal-is-veszelyesebb.htmlEgy brit egészségügyi portál meglepő információkat tett közzé arról, hogy mennyire veszélyes az orális szex. Dr. LifeThinkstockÍme, a hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett a HIV-pozitív Charlie Sheenhttp://www.life.hu/drlife/20151117-charlie-sheen-szinesz-allitolag-hiv-pozitiv-ezeket-a-hires-hollywoodi-noket-fertozhette-meg.htmlA napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu összegyűjtötte azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja. Dr. LifeOrigoAz egykori tinisztárt, Shannen Doherty-t nagyon megviseli a betegsége: mellrákkal küzd!http://www.life.hu/drlife/20151117-shannen-doherty-szineszno-mellrakja-miatt-nagyon-rosszul-nez-ki.htmlMost jelent meg először a vörös szőnyegen a Beverly Hills 90210 sztárja, miután bejelentette, hogy mellrákja van. Dr. Life--Szelfivel a bőrrák ellen? Már ez is lehetségeshttp://www.life.hu/drlife/20151117-egy-uj-mobilapplikacio-segitsegevel-idoben-felismerheted-a-borrakot.htmlEgy új mobilapplikációnak hála már egyetlen fénykép segítségével felismerheted a bőröd rosszindulatú elváltozássait. Dr. Life--Nem fél a fertőzéstől a HIV-pozitív Charlie Sheen exe, Denise Richardshttp://www.life.hu/drlife/20151117-charlie-sheen-allitolag-hiv-pozitiv-szinesz-volt-felesege-denise-richards-feszulten-mosolyog.htmlMíg Denise Richards lelkesen mosolyog a fotósok kamerájába, addig a hírek szerint a színésznő volt férje, Charlie Sheen kedden vallja be, hogy ő a HIV-pozitív világsztár, akiről napok óta cikkeznek. Dr. Life--Lázár Bence a lelátón izgulta végig a magyar-norvég meccsethttp://www.life.hu/drlife/20151117-lazar-bence-titokban-nezte-a-lelatorol-a-magyar-norveg-meccset.htmlMiközben az éle­téért, a gyógyulásért küzd a 24 esztendős Lázár Bence, azért szurkolt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott kijusson a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra. Ahogy arról a Life.hu beszámolt, ez sikerült is.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.