Kacey Jourdant 2011-ben hívta át magához a sztár egy 36 órán át tartó origára.

Sorban jelentkeznek azok a nők, akiknek az utóbbi években dolguk volt Charlie Sheennel. Az 50 éves színész, aki a napokban vállalta fel, hogy ő a HIV-pozitív világsztár, akinek kilétéről az egész világ találgatott, egyik exágyasa, Kacey Jordan nemrég védelmére kelt - annak ellenére, hogy együttlétük során teherbe esett.

Forrás: AFP/Geoff Robins

A 27 éves pornószínésznő 2011-ben 30 ezer dollárt kapott azért, hogy eltöltsön a színésszel egy napot. Kacey beszámolója szerint ezalatt pornófilmet néztek a Két pasi meg egy kicsi sztárjának otthoni moziszobájában, majd a hálószobába mentek, és szexeltek. A lány visszaemlékezése szerint Sheen nagyon elővigyázatos volt, ám a gumi sajnos kiszakadt. Jordan később elvetette a gyereket. 

Charlie minden bizonnyal csinált néhány olyan dolgot, ami miatt megnövekedett rá az esélye, hogy HIV-fertőzött legyen- modta el a Daily Mailnek Kacey Jordan, aki elvégeztette magán a HIV-tesztet, és negatív lett.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen
A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.