Az orosz Ashton Clark már több százezret elköltött arra, hogy kedvenc babájára hasonlítson. A fiatal lány azonban sok mindenben különbözik a többi Barbie-hasonmástól: több nyelven beszél, és jelenleg a pszichológia doktoriján dolgozik. 

A 22 éves lány már tinédzser korában megkezdte az átalakítást: több műtéten is átesett, kék kontaktlencsét hord, és úgy sminkeli magát, mint Barbie. Elmondása szerint sokan nem veszik őt komolyan, pedig egyetemre jár, és több nyelven is beszél - írja a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Ashton Clark

"Nem mindig mertem felvállalni a külsőm, mert azt hittem, hogy megbélyegeznek majd az emberek. Nem tehetek róla, ebben a külsőben jobban érzem magam. Sokan azt gondolják, hogy nem lehetsz sikeres a felsőoktatásban, ha közben a külsődre is odafigyelsz. Én pont ennek az ellenkezőjét akarom bebizonyítani" - mondta Ashton, aki épp a doktoriját készül megszerezni pszichológiából, emellett pedig klinikai pszichológus asszisztensként dolgozik, ráadásul négy nyelven beszél. A lány havonta körülbelül 278 ezer forintnyi összeget fordít a külsejére.