Gyógyíthatatlan tüdőrákkal diagnosztizálták a sportmániás, dohányzásellenes fiatal lányt

Forrás: Twitter/leeshbarnett -
házasság tüdőrák kemoterápia sport dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves Alisha Barnett rejtélyes köhögéséről sokáig nem tudták megmondani az orovosok, hogy mi okozza. Végül kiderült, hogy tüdőrákja van, pedig egy szál cigarettát sem szívott el életében, ráadásul a sport megszállottja.

Jótékonységi kerékpárversenyeken is rendszeresen indult a fiatal lány, akinél menthetetlen tüdőrákot diagnosztizáltak. Élete hátralevő részében kemoterápiás kezelést fog kapni, gyermeke pedig nem születhet.Szerelme mindezek ellenére december 19-én feleségül veszi őt.

Forrás: Twitter/leeshbarnett

A lány egyébként nagyon pozitív, a lehető legrosszabb helyzetben is igyekszik megtalálni a jót. „Nincsenek anyagi, vagy párkapcsolati problémáim. Vannak barátaim, és szerető családom, akik gondoskodnak rólam. ez fantasztikus érzés. Szerencsés vagyok. Hülyén hangzik, de az emberek bármikor meghalhatnak. Nem akarok depressziós lenni” – mondta Alisha, aki nagyon izgatott az esküvője miatt, és alig várja az utána következő bulit is, ahol mindenkinek köszönetet mondhat a támogatásért.

Életeket követel a digitális zombiság? – Ennyire számít, hogy mennyit lógsz a telefonodonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-egyfolytaban-a-telefonon-logunk-kutatas-szerint-a-fiatalokat-es-az-55-korulieket-jobban-erinti.htmlAz utcán sétálva rezeg valami a táskádban, a mobilod az. Kiveszed és onnantól csak lefele hajtott fejjel nézed, miközben továbbra is mész. A telefonba „temetkezés” leginkább az álmodozó tinédzsereket érinti, de a súlyos sérülések legnagyobb kockázatának az 55 éven felüli nők vannak kitéve – legalábbis egy kutatás szerint. Dr. Life--Szacsvay László megtörte a csendet - Először beszél felesége állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20151210-szacsvay-laszlo-felesege-nehany-honappal-ezelott-kizuhant-tizenot-meter-magasan-levo-lakasuk.htmlAugusztus végén tisztázatan körülmények között kizuhant 4. emeleti lakásuk ablakából Szacsvay László felesége. A színész most beszélt először felesége egészségi állapotáról. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoVictoria Beckham újra anorexiás? Megdöbbentő fotóhttp://www.life.hu/drlife/20151209-victoria-beckham-david-beckham-felesege-lehet-hogy-ujra-anorexias-mert-csontsovanyra-fogyott.htmlA világsztárról készült fotósorozaton jól látszik, hogy csont és bőr. A divattervező ijesztően néz ki. Dr. LifeNorthfotoViccet csinált a rákból a Modern család sztárja, Jesse Tyler Fergusonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-jesse-tyler-ferguson-a-modern-csalad-sztarja-viccet-csinalt-a-borrakbol.htmlA színész meglepő képet posztolt magáról az Instagram oldalán, amin egy nagy kötéssel az arcán mosolyog. Dr. Life--Semmi sem menthette meg a haláltól: pillanatok alatt vitte el betegségehttp://www.life.hu/drlife/20151208-megallt-a-szive-pedig-rendszeresen-sportolt-es-neha-ivott-csak-alkoholt-az-angol-no.htmlFura dolog az élet, legalábbis az 52 éves, Angliában élő Jayne Harris eléggé pórul járt. Miután felhagyott egészségtelen életvitelével, és elérte a vágyott testsúlyát, váratlanul szívrohamot kapott, és meghalt. Az eset nem ritka, a szívpanaszok miatti halálozás száma hazánkban is elég nagy méreteket ölt. Dr. Life--Meggyógyult a csontsoványra fogyott anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20151208-meggyogyult-az-csontsovanyra-fogyott-anorexias-lany.htmlEllen Lietzow, a halál kapujából tért vissza, hiszen már vizet sem mert inni, mert attól félt az is hízlalni fogja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.