Szacsvay László megtörte a csendet - Először beszél felesége állapotáról

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Szacsvay László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus végén tisztázatan körülmények között kizuhant 4. emeleti lakásuk ablakából Szacsvay László felesége. A színész most beszélt először felesége egészségi állapotáról. 

"Az asszony állapota már nem válságos és sokat javult, a baj azonban még mindig nagy" - írja a Story magazin.

"Megvan még megvan. Türelem kell hozzá. Nagyon hosszú folyamat lesz, hogy felépüljön a feleségem. Már ha lesz. De majd meglátjuk" – nyilatkozta a lapnak Szacsvay László, aki naponta látogatja feleségét a rehabilitációs intézetben, ahol az asszonyt ápolják. "Éjjelente álomba sírom magam" - tette hozzá a színész.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Életeket követel a digitális zombiság? – Ennyire számít, hogy mennyit lógsz a telefonodonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-egyfolytaban-a-telefonon-logunk-kutatas-szerint-a-fiatalokat-es-az-55-korulieket-jobban-erinti.htmlAz utcán sétálva rezeg valami a táskádban, a mobilod az. Kiveszed és onnantól csak lefele hajtott fejjel nézed, miközben továbbra is mész. A telefonba „temetkezés” leginkább az álmodozó tinédzsereket érinti, de a súlyos sérülések legnagyobb kockázatának az 55 éven felüli nők vannak kitéve – legalábbis egy kutatás szerint. Dr. Life--Victoria Beckham újra anorexiás? Megdöbbentő fotóhttp://www.life.hu/drlife/20151209-victoria-beckham-david-beckham-felesege-lehet-hogy-ujra-anorexias-mert-csontsovanyra-fogyott.htmlA világsztárról készült fotósorozaton jól látszik, hogy csont és bőr. A divattervező ijesztően néz ki. Dr. LifeNorthfotoViccet csinált a rákból a Modern család sztárja, Jesse Tyler Fergusonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-jesse-tyler-ferguson-a-modern-csalad-sztarja-viccet-csinalt-a-borrakbol.htmlA színész meglepő képet posztolt magáról az Instagram oldalán, amin egy nagy kötéssel az arcán mosolyog. Dr. Life--Semmi sem menthette meg a haláltól: pillanatok alatt vitte el betegségehttp://www.life.hu/drlife/20151208-megallt-a-szive-pedig-rendszeresen-sportolt-es-neha-ivott-csak-alkoholt-az-angol-no.htmlFura dolog az élet, legalábbis az 52 éves, Angliában élő Jayne Harris eléggé pórul járt. Miután felhagyott egészségtelen életvitelével, és elérte a vágyott testsúlyát, váratlanul szívrohamot kapott, és meghalt. Az eset nem ritka, a szívpanaszok miatti halálozás száma hazánkban is elég nagy méreteket ölt. Dr. Life--Meggyógyult a csontsoványra fogyott anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20151208-meggyogyult-az-csontsovanyra-fogyott-anorexias-lany.htmlEllen Lietzow, a halál kapujából tért vissza, hiszen már vizet sem mert inni, mert attól félt az is hízlalni fogja. Dr. Life--6 éves Nagy-Britannia legfiatalabb nemváltójahttp://www.life.hu/drlife/20151207-6-eves-kisgyermek-nagy-britannia-legfiatalabb-nemvaltoja.htmlDanni kicsi korától kezdve tudja, hogy rossz testbe született. A gyermek most hormonális kezelést kap, a nemváltó műtéten azonban csak 18 éves korában eshet át. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.