Anorexiás volt, majd meghízott, végül 40 kilót dobott le egy fiatal lány

Forrás: Instagram/elletayla -
lány anorexia kórház fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A most 19 éves éves Elle Lietzow olyan súlyos étkezési zavarokkal küzdött, hogy évekig ingadozott a testsúlya. Ma már boldog, de még mindig nagyon megválogatja, hogy mit eszik. 

A fiatal lány története több millió embernek segített a világon. Lietzow tinédzser korában úszott, ezért kifogástalan alakja volt. Később abba kellett hagynia, ezért rettegett, hogy meg fog hízni. Sokszor kihagyta a napi étkezéseket, így szinte kórósan lefogyott. A családja tanácsára hízókúrába kezdett, de a hatalmas súlygyarapodástól még rosszabb lett a helyzet, így visszatért a fogyókúrához. 17 évesen fél év alatt 40 kilót ledobott, és volt olyan nap, amikor csak egy pohár vizet ivott - írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/elletayla

Az összes bordája kilátszódott, és az élete is veszélybe került. A kórházban újra felszedett 10 kilót, ami végül stabilizálta az állapotát. Ma már visszafogottan diétázik, és vegán lett. A hivatalos Instagram oldalán olyan fiatal lányoknak segít, akik anorexiával vagy étkezési problémákkal küzdenek.

38 évesen sterilizáltatta magát Szilágyi Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20151212-szilagyi-janos-riporter-bevallotta-hogy-1974ben-sterilizaltatta-magat.htmlA riporter elmesélte, miért szánta el magát erre a drasztikus lépésre 1974-ben. Dr. Life--Életeket követel a digitális zombiság? – Ennyire számít, hogy mennyit lógsz a telefonodonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-egyfolytaban-a-telefonon-logunk-kutatas-szerint-a-fiatalokat-es-az-55-korulieket-jobban-erinti.htmlAz utcán sétálva rezeg valami a táskádban, a mobilod az. Kiveszed, és onnantól csak lefele hajtott fejjel nézed, miközben továbbra is mész. A telefonba „temetkezés” leginkább az álmodozó tinédzsereket érinti, de a súlyos sérülések legnagyobb kockázatának az 55 éven felüli nők vannak kitéve – legalábbis egy kutatás szerint. Dr. Life--Semmi sem menthette meg a haláltól: pillanatok alatt vitte el betegségehttp://www.life.hu/drlife/20151208-megallt-a-szive-pedig-rendszeresen-sportolt-es-neha-ivott-csak-alkoholt-az-angol-no.htmlFura dolog az élet, legalábbis az 52 éves, Angliában élő Jayne Harris eléggé pórul járt. Miután felhagyott egészségtelen életvitelével, és elérte a vágyott testsúlyát, váratlanul szívrohamot kapott, és meghalt. Az eset nem ritka, a szívpanaszok miatti halálozás száma hazánkban is elég nagy méreteket ölt. Dr. Life--Meggyógyult a csontsoványra fogyott anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20151208-meggyogyult-az-csontsovanyra-fogyott-anorexias-lany.htmlEllen Lietzow, a halál kapujából tért vissza, hiszen már vizet sem mert inni, mert attól félt az is hízlalni fogja. Dr. Life--Furcsa függőség: napi 2-3 flakon légfrissítőt iszik egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20151209-egy-no-heti-20-flakon-legfrissitot-iszik.htmlA 27 éves Evelyn orvoshoz fordult, hogy le tudja küzdeni függőségét, amely akár az életébe is kerülhet. Dr. Life--Mi?! Felébredt a műtét közben, majd megőrült a fájdalomtól http://www.life.hu/drlife/20151208-nem-kapott-eleg-altatot-felebredt-a-mutoasztalon-egy-ferfi-azt-hitte-meg-fog-halni.htmlA 34 éves ausztrál férfi egy rutinműtétre érkezett a patinás magánkórházba, ahol a jelek szerint nem mindenki volt elég alapos. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.