Amputálni kell a Star Wars kaszkadőrnőjének, Olivia Jackson karját

Forrás: Facebook/Olivia Jackson -
kaszkadőr Milla Jovovich Star Wars baleset Olivia Jackson amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves kaszkadőrnő az új Resident Evil című film forgatásán szenvedett súlyos balesetet.

Egy hónapon át tartották mesterséges kómában Olivia Jackson kaszkadőrnőt, olyan súlyos sérüléseket szenvedett a Resident Evil legújabb részének forgatásán - írja a Mirror.

Olivia Jackson a Mad Max: Fury Road című filmjében Forrás: Facebook/Olivia Jackson

5 filmsztár, aki kaszkadőr nélkül akciózik

Tom Cruise az új Mission: Impossible nyitójelenetében kívülről kapaszkodik egy felszálló repülőgép oldalába — ez pedig nem trükk, és nem is a dublőre játszotta el helyette. A számítógépes effektek és túlbiztosított filmsztárok korában ritka az ilyen bevállalósság, gyorsan össze is gyűjtöttük itt a legnevesebb, kaszkadőr nélkül is tökös színészeket.

Súlyos autóbalesetet szenvedett James Woods hollywoodi színészhttp://www.life.hu/news/20151216-james-woods-68-eves-szinesz-sulyos-autobalesetet-szenvedett.htmlA sztár csupán a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a balesetet, amely hét autót érintett a Sziklás-hegységben. News--Először hajtottak végre tüdőtranszplantációt Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20151219-tudotranszplantacio-magyarorszagon-orvostorteneti-pillanat-a-beteg-jol-van.htmlElőször hajtottak végre tüdőtranszplantációt Magyarországon, a műtét sikeres volt - jelentették be az operációt végző szakemberek és az Országos Onkológiai Intézet vezetője. A sajtótájékoztatón Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter azt mondta: a kormány 900 millió forinttal támogatta az operációhoz szükséges infrastruktúra kiépítését. Dr. Life--Halálos baleset történt a 38-as főútonhttp://www.life.hu/news/20151220-halalos-baleset-tortent-a-38-as-fouton.htmlVasárnap kora hajnalban történt halálos baleset a 38-as számú főúton.NewsThinkstockEnnél jobb reklámot? Szexi fitneszversenyzőkkel népszerűsítik a magyar fürdőkethttp://www.life.hu/drlife/20151217-fitneszversenyzokkel-nepszerusitik-a-rudas-es-a-szechenyi-furdot.htmlA Magyar Turizmus Zrt. nem mindennapi, de annál szemet gyönyörködtetőbb fotósorozattal kívánja bemutatni, hogyan találkozik Budapesten a hagyományos és a trendi, a patinás stílus és a fiatalos lendület. A budapesti fürdők népszerűsítése a célja annak a fotósorozatnak, amelyen VB-kvalifikált magyar fitnesz versenyzőink hívják fel a figyelmet sportáguk, és két fővárosi fürdő, a Rudas és a Széchenyi egyedi szépségeire. Dr. Life--Tragikus balesetet szenvedett a kaszkadőrhttp://www.life.hu/sztarok/20130815-halalra-zuzta-magat-a-londoni-olimpia-megnyitojara-james-bondkent-ejtoernyovel.htmlHalálra zúzta magát a londoni olimpia megnyitójára James Bondként ejtőernyővel érkező kaszkadőr.TV + Sztárok--Balesetet szenvedett a világszép magyar lány: Megsérült a májahttp://www.life.hu/drlife/20151215-megutottek-a-majat-most-korhazi-kezelesre-szorul-a-magyar-kislany-az-iskola-vizsgalatot-inditott.htmlA 13 éves Lenkovics Laura éppen fogócskázott az osztálytársával, amikor egy fogóval véletlenül úgy oldalba ütötték, hogy súlyos sérüléseket szenvedett. A szépségversenyeken számos díjjal jutalmazott kislánynak a szerencsétlen ütközés miatt a hasnyálmirigyiével is gondok adódtak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.