2 éve küzd az életéért Michael Schumacher

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
síbaleset pilóta kóma Forma-1 világbajnok Michael Schumacher Franciaország állapot autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pontosan két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet a hétszeres Forma-1-es világbajnok Franciaországban.

2013. december 29-én rázta meg a világot a hír, miszerint Michael Schumacher síbalesetet szenvedett a francia Alpokban.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A Forma-1-es autóversenyző állapotáról szóló információkat azóta az egész világ tűkön ülve várja, a Schumacher családja és menedzsere, Sabine Kehm azonban a mai napig gondosan ügyel arra, hogy minél kevesebb információ szivárogjon ki a pilóta lábadozásáról.

Michael Schumacher felépüléséről szóló hírek mellett gyermekeiről hallhattunk csak többet: lánya, Gina egyre sikeresebb a western lovaglásban, fia, Mick pedig édesapja nyomdokaiba lépve egyre jobb eredményeket ér el az autóversenyzésben.

Gyönyörű rajtrácslányok zavarták össze a Forma-1-es pilótákat – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-lewis-hamilton-es-sebastian-vettel-forma-1es-pilotakat-gyonyoru-rajtracslanyok-zavartak-ossze.htmlA hétvégi orosz nagydíj leintését követő sajtótájékoztatón meglepő dolgok történtek: Hamilton, Vettel és Peréz teljesen kiestek a szerepükből, amikor bejöttek a terembe a dögös orosz rajtrácslányok. TV + Sztárok--Balhé! Schumacher felesége eltiltotta férjétől egykori menedzseréthttp://www.life.hu/news/20151226-michael-schumacher-felesege-eltiltotta-ferjetol-egykori-menedzseret.htmlWilli Weber, Schumacher egykori menedzsere nagyban hozzájárult a pilóta sikereihez, azonban állítólag a Forma-1-es legenda felesége, Corinna megtiltotta, hogy meglátogassa Schumit. News--Kínos! Szujó Zoltán a Forma-1 élő adásában káromkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-szujo-zoltan-musorvezeto-a-forma-1-elo-adasaban-karomkodott-weber-gabor-mentette-a-helyzetet.html"Ezt én most átveszem, addig dühöngd ki magad" - így ptóbálta menteni a helyzetet Wéber Gábor szakkommentátor, amikor Szujó Zoltán teljesen kiborult.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLégből kapott a hír, hogy Schumacher állapota javulthttp://www.life.hu/drlife/20151223-schumacher-nem-jar-sabine-kehm-nyilatkozott.htmlSabine Kehm cáfolja a Schumacherről megjelent, jelentős javulásról beszámoló híreket. Dr. LifeAFPLehet, hogy nem lesz többé Ferrari a Forma-1-ben?http://www.life.hu/news/20151216-lehet-hogy-nem-lesz-ferrari-a-forma1ben-all-a-bal-a-szaguldo-cirkusz-kulisszai-mogott.htmlBernie Ecclestone a Forma-1 többségi jogtulajdonosa és Jean Todt az Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke kezdeményezték, hogy műszakilag egyszerűbb motor legyen a Forma1-es autókban. A Ferrari ezzel nem ért egyet. News--Elárvereztek egy újabb Michael Schumacher-relikviáthttp://www.life.hu/news/20151221-michael-schumacher-forma-1-es-pilota-autoversenyzos-overalljat-elarvereztek.htmlTöbb más különleges ereklye mellett a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta autóversenyzős overállját is eladták a Bajnokok Tornája szervezői. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.