A rendőrség egyelőre keresi azt a két 16 és 18 év körüli brit lányt, akik szilveszter napján hozzáragasztották egy nagy-britanniai gyorsétterem vécéülőkéjéhez a 4 éves Kaya Langmead-et.

Kaya Landmead egy ebédre tért be édesanyjával, Nicole-lal egy nagy-britanniai McDonald'sba, amikor megkérte anyukját, hogy hadd mehessen ki egyedül a mosdóba, akárcsak a nagylányok teszik. Az ezután történt borzalomra azonban egyikük sem számított.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A gyorsétterem mosdójának vécéülőkéjét a brit rendőrség közleménye szerint feltehetően két tinédzserkorú lány kente be pillanatragasztóval, akik a 4 éves kislány előtt járhattak a mellékhelységben - írja a BBC. Kayának lejött a bőre a lábáról, a fenekéről és a kézfejéről, mire sikerült kiszabadulnia a ragasztős ülőkéről. Sérülései nagy része már begyógyult, édesanyja szerint azonban nagyon megviselték a történtek, és sokszor elsírja magát.

Nicole azonnal szólt a gyorsétterem dolgozóinak, akik értesítették a rendőrséget. Ismeretlen tettesek ellen indult nyomozás, jelenleg még keresik a két 16 és 18 évesnek tippelt elkövetőket.