Viccből ragasztottak a vécéhez egy 4 éves kislányt

Forrás: Thinkstock -
vécé kislány sérülés gyorsétterem ragasztó vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség egyelőre keresi azt a két 16 és 18 év körüli brit lányt, akik szilveszter napján hozzáragasztották egy nagy-britanniai gyorsétterem vécéülőkéjéhez a 4 éves Kaya Langmead-et.

Kaya Landmead egy ebédre tért be édesanyjával, Nicole-lal egy nagy-britanniai McDonald'sba, amikor megkérte anyukját, hogy hadd mehessen ki egyedül a mosdóba, akárcsak a nagylányok teszik. Az ezután történt borzalomra azonban egyikük sem számított.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A gyorsétterem mosdójának vécéülőkéjét a brit rendőrség közleménye szerint feltehetően két tinédzserkorú lány kente be pillanatragasztóval, akik a 4 éves kislány előtt járhattak a mellékhelységben - írja a BBC. Kayának lejött a bőre a lábáról, a fenekéről és a kézfejéről, mire sikerült kiszabadulnia a ragasztős ülőkéről. Sérülései nagy része már begyógyult, édesanyja szerint azonban nagyon megviselték a történtek, és sokszor elsírja magát.

Nicole azonnal szólt a gyorsétterem dolgozóinak, akik értesítették a rendőrséget. Ismeretlen tettesek ellen indult nyomozás, jelenleg még keresik a két 16 és 18 évesnek tippelt elkövetőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.