Zacher: "Nem kell berúgni ahhoz, hogy alkoholista legyél"

Fotó: Polyák Attila -
betegség Magyaroszág toxikológia Zacher Gábor alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes számok kerültek napvilágra a napokban az ország lakosainak alkoholfogyasztásával kapcsolatban. Hazánk egyik legismertebb toxikológusa szerint pár éven belül milliós nagyságrendről beszélhetünk, ami az alkoholisták számát illeti. 

Dr. Zacher Gábor a Mokkában elmondta, hogy nem kell rendszeresen berúgni ahhoz, hogy függők legyünk, elég, ha beépül a napi rutinba az alkoholfogyasztás. A betegeinek azt szokta mondani, a tükör a legjobb diagnoszta, mert az arcunkon minden látszik - kár, hogy nem merünk igazán belenézni. Bővebben a videóban:

Sokkoló kórkép: a lány úgy érzi, hogy minden pillanatban ég a bőre!http://www.life.hu/drlife/20160105-samara-25-eves-es-csupan-17-fokos-homersekletben-tud-meglenni-kulonben-egeto-fajdalmai-vannak.htmlA Michiganben élő Samara Rose egy olyan, nem hétköznapi szindrómával kénytelen együtt élni, aminek eredményeként folyamatosan úgy érzi, mintha másodfokú égési sérüléseket szenvedne el. A 25 éves nőnek a legkisebb hőmérséklet-lehűlés is súlyos reakciókat vált ki a szervezetében. Dr. Life--Itt az újabb őrület: Vásárolj a babádnak vaginális magzat-walkmant!http://www.life.hu/drlife/20160105-vaginalis-magzatwalkman-hodit-a-kismamak-kozott-mar-barki-megvasarolhatja-a-babypodot.htmlMár rengeteg kutatás bebizonyította, hogy a zene jó hatással van a gyermek fejlődésére. Egy cég úgy döntött, kifejlesztenek egy terméket, amivel már magzatkorban szórakoztathatjuk a csöppséget. Dr. Life--Kiderült, mennyit és miért kritizálják magukat a nőkhttp://www.life.hu/drlife/20160104-mennyit-es-miert-kritizaljak-magukat-a-nok.htmlFogyás, külső, pénz és szex - nagyjából az élet ezen területein a legelégedetlenebbek a gyengébbik nem tagjai. Dr. Life--Pataky Attilának szívgyógyszert kell szedniehttp://www.life.hu/drlife/20160102-pataky-attilanak-szivgyogyszert-kell-szednie.htmlSúlyos állapotban került kórházba karácsonykor Pataky Attila. Az énekes már jobban van, otthon lábadozik. Rengeteg vért vesztett, ezért a szívével is problémák adódtak.Dr. LifeOrigoEgy egész üveg vodkát hajtott fel szilveszterkor a 16 éves lány ishttp://www.life.hu/drlife/20160101-orszagszerte-tobb-mint-haromezer-riasztast-kaptak-a-mentok-szilveszterkor.htmlOrszágszerte 3402, ebből csak a fővárosban 1173 riasztást kaptak a mentők a mostani szilveszteren - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője pénteken az MTI-vel. Dr. Life--Nem műtik meg a rákbeteg Galkó Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20151231-galko-balazs-szineszt-gegerakkal-kezelik-az-onkologian-egyelore-nem-kell-muteni.htmlGyógykezelése miatt eltiltották a beszédtől a gége- és szájüregi rákkal diagnosztizált színészt, akinek hangulata a körülményekhez képest jó, és örömmel, mosolyogva fogadja az őt biztató és felépülésének szóló jókívánságokat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.