Molnár Andi még betegen is gyönyörű

Forrás: Facebook/Molnár Andi -
Molnár Andi betegség ágy táncosnő vírus influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges táncos ágyban, párnák között szelfizett, ugyanis influenzával küzd.

Molnár Andi meghűlt a hideg időben, és ágynak esett. Ám betegség ide vagy oda, a táncosnő még megviselt fejjel is elbűvölő. Remélhetőleg az egészséges életmódnak köszönhetően Andi szervezete legyőzi a vírusokat és hamarosan újra a táncparketten rophatja.

Forrás: Facebook/Molnár Andi

Így jógázik Molnár Andi

A Life.hu jógaórára vitte a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony.
Durva! 50 kilós tumor van a 350 kilós nő lábánhttp://www.life.hu/drlife/20160108-isabella-amaral-laban-50-kilos-tumor-van-de-sulya-miatt-nem-tudjak-korhazba-vinni.htmlA 30 éves argentín lány akkorára hízott, hogy mind a kórházba szállítása, mind az ottani elhelyezése igencsak problémás. Pedig egy 50 kilós daganat vagy az egyik lábán. Dr. LifeThinkstockCsillagszóró, pezsgő és szeretet – mi történik a lelkünkben az ünnepek után?http://www.life.hu/drlife/20160107-karacsony-a-szeretet-unnepe-januar-a-depresszioe.htmlTélen a rövidülő nappalok és a hosszú, sötét éjszakák a legtöbb emberre negatívan hatnak, különösen azokra, akik elszigeteltek és magányosak. Hol húzódik vagy egyáltalán van-e a határ az egészséges rosszkedv és a januári depresszió között? Dr. LifeThinkstockSzívprobléma végzett a legendás jazzénekesnővel, Natalie Cole-lalhttp://www.life.hu/drlife/20160108-natalie-cole-jazzenekesno-szivproblema-kovetkezteben-hunyt-el.htmlA Grammy-díjas előadóművész családja elárulta: a napokban elhunyt Natalie Cole szívelégtelenséggel küzdött. Dr. LifeMegműtötték Südi Iringóthttp://www.life.hu/drlife/20160107-sudi-iringo-tancos-lezeres-szemmuteten-esett-at.htmlA gyönyörű táncos közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy lézeres szemműtéten esett át. Dr. Life--Janet Jackson: "Nem vagyok rákos"http://www.life.hu/drlife/20160107-janet-jackson-enekesno-nem-rakbetegseggel-kuzd.htmlAz énekesnő elejét vette a híreszteléseknek, és közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba betegségével kapcsolatban. Dr. Life--Pálinka, szerelmem, légy az enyém! – Az alkoholfogyasztás 10 mellékhatásahttp://www.life.hu/drlife/20160106-az-alkoholfogyasztas-egeszsegkarosito-hatasai-a-magyarok-nagyon-szeretnek-inni-a-who-adatai-szerint.htmlSok ember nemcsak az ünnepekkor önt fel igazán a garatra, hanem rendszeresen. „Nem iszom soha többet!” vagy „2016 más lesz, sokkal kevesebb alkoholt fogok inni”. Nem véletlen, hogy az alkoholizálással való felhagyás az újévi fogadalmak listájának első pontjai között szerepel sokaknál, amit vagy sikerül betartanunk egy ideig, vagy nem. Felsorolunk pár alkohol okozta egészségügyi következményt, amiknek ismerete segíthet a fogadalom betartásában. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.