Ahogy írtunk már róla, Pataky Attilának súlyos gyomor- és bélfertőzése volt, amivel kórházba is került. Az énekes felesége elmondta, hogy Attilára még vár egy műtét, de az orvosok csak akkor vállalják a beavatkozást, ha kellően megerősödik. Nos, a zenész jól van, nemsokára kés alá is fekhet., hogy végleg pont kerüljön egészségügyi problémájára.

"Attila napról napra jobban van. Az otthonában fekszik, és természetesen tele van tervekkel. Elvileg egy hét múlva az aranyerét is megműthetik és onnantól kezdve minden energiáját a gyors gyógyulásnak szentelheti majd" - nyilatkozta a Borsnak a család egyik ismerőse. "A szívinfarktusról szóló hírek csak pletykák. Attila egy vírusos-hasmenéses fertőzés miatt vesztett sok vért, amit pótolni kellett. Viszont így a szíve sem kapott elég vért egy időre, ez okozta a galibát, no meg a félreértéseket is" - tette hozzá. 

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A napilap úgy tudja, zenészkörökben azt beszélik, az Edda márciusig lemondta minden koncertjét, de ezt hivatalosan senki nem erősítette meg.