Sarah Thomas, a 23 éves londoni nő évek óta tartó fájdalmai miatt mandulaműtétre feküdt be a kórházba. A rutin beavatkozásról rettenetes élményekkel távozott a fiatal lány.

Sarah ugyanis néhány perccel a műtét kezdete után felébredt és rettenetes fájdalmakat élt át. Nagyjából negyed órát volt ébren, de a lány beszámolója szerint minden egyes perc egy órának tűnt.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

„Csak a pokoli fájdalmat éreztem a nyakam jobb oldalán, amit az okozott, hogy egy lézeres műszerrel épp távolították el a mandulámat. Üvölteni tudtam volna, de nem jött ki hang a torkomon” – mesélte a lány, aki végül annyit észlelt, hogy az egyik orvos közölte az aneszteziológussal, hogy feltehetően ébren van.

„Néhány pillanattal később már aludtam is. De hiába, az élmény annyira intenzív volt, hogy azóta sem tudom elfelejteni. Rémálmok, pánikrohamok gyötörnek, még a munkámat is kénytelen voltam feladni a megromlott idegi állapotom miatt” – mondta Sarah, aki 9 millió forintnak megfelelő kártérítést kapott. Közben egyébként az is kiderült, hogy egy gép meghibásodása miatt ébredt fel. A kórház elismerte a hibát.