A nemrég elhunyt világsztár a legfrissebb hírek szerint rettegett attól, hogy anyai ágon ő is megörökli a családon végigfutó pszichés megbetegedést, a paranoid skizofréniát.

Szomszédai szerint már kiskorában is igazi kis különc, amolyan "dráma-király" volt David Bowie, aki nem egyszer alaposan rájuk ijesztett: a Bromley-ban felnövő sztárhoz több alkalommal is érkeztek szirénázó mentőautók, egy alkalommal pedig két tűzoltóautót is sikerült kihívnia - ám, mint a Daily Mail írja, később kiderült, téves riasztás volt. Bowie állítólag maga is tisztában volt azzal, valami nincs rendben nála. 

Forrás: AFP

A paranoid skizofrénia anyai ágon az egész családomon végigfutott. Néha, amikor részeg vagy letört vagyok, szinte érzem magamban - magyarázta első feleségének, Angie Bowie-nak már az első napon, amikor megismerkedtek. Nagyon sok téboly van a családomban. Aggódok, mert nem tudom, hogy ezek a gének bennem is ott vannak-e, és én is úgy fogom végezni, mint ők - mondta el korábban életrajzírójának a világsztár. David Bowie január 10-én hunyt el New Yorkban.

Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme 5 dal, amit imádtunk tőle
A legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, amelyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: kattints ide!