David Bowie: "Rengeteg téboly fordult elő a családomban"

Forrás: AFP -
öröklés család David Bowie paranoid skizofrénia pszichés betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég elhunyt világsztár a legfrissebb hírek szerint rettegett attól, hogy anyai ágon ő is megörökli a családon végigfutó pszichés megbetegedést, a paranoid skizofréniát.

Szomszédai szerint már kiskorában is igazi kis különc, amolyan "dráma-király" volt David Bowie, aki nem egyszer alaposan rájuk ijesztett: a Bromley-ban felnövő sztárhoz több alkalommal is érkeztek szirénázó mentőautók, egy alkalommal pedig két tűzoltóautót is sikerült kihívnia - ám, mint a Daily Mail írja, később kiderült, téves riasztás volt. Bowie állítólag maga is tisztában volt azzal, valami nincs rendben nála.

Forrás: AFP

Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme 5 dal, amit imádtunk tőle

A legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, amelyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: kattints ide!
Gyász! Elhunyt a Cavinton atyja, Szántay Csabahttp://www.life.hu/news/20160118-elhunyt-szantay-csaba-kemikus-a-cavinton-atyja.htmlÉletének 89. évében vasárnap elhunyt Szántay Csaba vegyészmérnök, akadémikus, a Magyar Feltalálók Egyesületének alapító elnöke. News--Kiderült, hogyan búcsúztatja a családja David Bowie-thttp://www.life.hu/news/20160115-david-bowie-halala-igy-bucsuzik-tole-a-csalad-es-a-baratai.htmlA napokban elhunyt legendás énekest állítólag már eltemették, mert nem szeretett volna nagy felhajtást. News--Túl lehet ezt élni? Két nappal férje halála után elhunyt Céline Dion testvérehttp://www.life.hu/drlife/20160117-celine-dion-ujabb-dramaja-ket-nappal-ferje-halala-utan-elhunyt-a-testvere.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, csütörtökön meghalt a többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő férje, René Angélil. Az sem volt titok, hogy Céline bátyja, Daniel is rákos, és hogy állítólag már a végső stádiumban van. Szombaton azonban ő is elhunyt. Dr. Life--Könnyekben tört ki David Bowie exfelesége, amikor megtudta, hogy a zenész meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20160112-angie-bowie-david-bowie-exfelesege-konnyekben-tort-ki-amikor-megtudta-hogy-meghalt-az-enekes.htmlA jelenleg épp egy reality show-műsorban részt vevő Angie Bowie a Big Brother-házban szerzett tudomást arról, hogy meghalt egykori férje. TV + Sztárok--Elhunyt Barbara Allyne Bennet színésznőhttp://www.life.hu/news/20160114-meghalt-barbara-allyne-bennet-szineszno.htmlBarbara Allyne Bennet karakterszínészt számos sorozatban láthattuk vendégszerepelni. 76 éves volt. NewsOrigoMegható! Így búcsúzott férjétől David Bowie özvegyehttp://www.life.hu/intim/20160112-david-bowie-felesege-iman-abdulmajid-igy-bucsuzott-elhunyt-ferjetol.htmlAz elhunyt poplegenda özvegye, Iman Abdulmajid szívszorító sorokkal emlékezett meg férjéről. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.