"Nagyon kemény… és k...rvára fáj!" - Pataky Attilának elviselhetetlen fájdalmai vannak aranyérműtétje után

"Forrás: MTI/Zih Zsolt " -
műtét aranyér Pataky Attila fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a zenész pénteken aranyértműtéten esett át, miután decemberben is életmentő beavatkozásra volt szükség nála. 

Borzalmas fájdalmai vannak aranyérműtétje után Pataky Attilának. "Még pár nap, és újra a régi vagyok, de most még beszélni sem akarok arról, hogy min megyek keresztül. Nagyon kemény… és k...rvára fáj! De ha ezen túl leszek, mindent elmesélek" – nyilatkozta a Blikknek.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Szerencsére Attila jól viselte a beavatkozást" - mondta a rocker felesége, Nyikovics Orsolya, aki arról is tájékoztatott, hogy január 15-én három aranyércsomót távolítottak el az énekes szervezetéből, és a hét végére hazaengedték. Azóta otthon ápolja.

Gáspár Evelin Louboutin surranót villantott a luxusmerci ülésében: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160117-gaspar-evelin-louboutin-surranot-villantott-a-luxusmerci-uleseben-ime-a-foto.htmlEgyelőre még az sem tisztázott, hogy akkor most Győzike lánya átfóliáztatta-e a karácsonyra kapott, hófehér luxusmercijét aranyra, máris újabb fényképpel állt elő nyilvános közösségi oldalán. TV + Sztárok--Micsoda dívaszelfi: Osvárt Andi Eszenyi Enikővel lőtt egy képethttp://www.life.hu/sztarok/20160117-osvart-andrea-es-eszenyi-eniko-szinesznok-egyutt-lottek-egy-kepet-kozos-szelfit.htmlCsodálatos fotóra bukkantunk a fiatal sztár nyilvános Instagram oldalán.TV + Sztárok--Szabó Zsófi kiborult: "Bár nekem nem számít a véleményetek igenis bánt..."http://www.life.hu/sztarok/20160117-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-kiborult-bar-nekem-nem-szamit-a-velemenyetek-igenis-bant.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. Úgy tudni, hamarosan össze is költöznek a szerelmével, így persze teljesen érthető, hogy feszült időszak ez a számára. TV + SztárokOrigoSzadomazo jelenet miatt bünteti az RTL Klubot a médiahatósághttp://www.life.hu/sztarok/20160117-korhatarszabalyok-megsertese-es-szadomazo-jelenet-miatt-bunteti-az-rtl-klubot-a-mediahatosag.htmlKorhatárszabályok megsértése miatt 7,5 millió forint bírságot szabott ki az RTL Klubra a Médiatanács a Hungary's Got Talent egy jelenete miatt. TV + SztárokOrigo"Ki Saul fiának az apja? Nem tudom" - Akkor most senki sem látta még a Saul fiát?http://www.life.hu/sztarok/20160117-a-saul-fiat-meg-senki-nem-latta-megkerdeztuk-az-utca-emberet.htmlA Golden Globe-díj elhódítása, valamint az Oscar-jelölés után úgy döntöttünk, megkérdezzük az utca emberét, látták-e már Nemes Jeles László filmjét. És persze arra is kíváncsiak voltuk, a megkérdezettek tudják-e, ki Saul fiának az apja... TV + Sztárok--Itt a Zoolander folytatása - Ben Stiller és Penélope Cruz a címlapon!http://www.life.hu/sztarok/20160117-ben-stiller-es-penelope-cruz-szexi-fotoval-varjak-a-mozipremiert-zoolander-foto.htmlEbbe az évben mozikba kerül a méltán népszerű vígjáték folytatása, melynek már most hatalmas népszerűsége van a tengerentúlon. A két főszereplőről a napokban egy fotót is kaphattunk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.