Mi?! Vígjátéksorozatot csináltak a bulimiáról

betegség sorozat bulimia Jessie Kahnweiler vígjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessie Kahnweiler új produkciója egy olyan lányról szó, aki ezzel a betegséggel küzd, és ezért a Youtubon próbál érvényesülni. Már most többen is felszólaltak a sorozat ellen!

A The Skinny jövő héten kerül bemutatásra a Sundance filmfesztiválon. A történtet szerint egy fiatal lány étkezési zavarokkal küzd, és nem tud megbékélni a saját testével. A 30 éves író a saját életéből is merített ihletet, mivel ő is 10 éven keresztül küzdött bulimiával. Szerinte ebből sosem gyógyul meg egy ember, és ezzel a sorozattal fel szeretné erre hívni a figyelmet - írja a Cosmopolitan.

Többen felháborítónak tartják még az ötletet is, mivel sokak szerint ezzel csak kigúnyolják azokat az embereket, akik hasonló problémákkal küzdenek. A rendezőnő nem törődik a kritikákkal, és úgy gondolja, hogy pont ez fog segíteni azoknak, akik még beszélni sem mernek a dologról.

A szegedi tanárok is fellázadnak?http://www.life.hu/news/20160125-vegzaljak-es-zsaroljak-a-tanarokat-egy-szegedi-pedagogus-szerint.htmlVegzálják, zsarolják a tanárokat egy szegedi pedagógus szerint. A 22 éve tanító tanár nyílt levelet tett közzé. NewsOrigoÁlmában ugrott ki az ötödikről a 25 éves nő, Amy Wigfullhttp://www.life.hu/news/20160125-kiugrott-az-otodik-emeletrol-almaban-amy-wigfull-angol-no.htmlA 25 éves angol nő 15 métert zuhant egy hotelszoba ablakából. Csak a szerencséjének köszönheti, hogy túlélte a balesetet. NewsThinkstockBarátnőjével perecezett az osztrákoknál Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/news/20160124-arnold-schwarzenegger-es-heather-milligan-ausztriaban-jart.htmlArnold Schwarzenegger vakációzni vitte barátnőjét, Heather Milligant szülőhazájába, Ausztriába. News--„Az exem egy prostival él együtt – mégsem tudtam nemet mondani a szexre”http://www.life.hu/drlife/20160122-ovszer-herpesz-napi-doktor-az-exem-egy-prostival-csalt-meg.htmlA nagy szerelmet egy harmadik rúgta fel, ráadásul olyasvalaki, aki bárhol, bárkivel képes összebújni: egy aggódó nő levele. Dr. LifeThinkstockEurópát is elérte a Zika-vírus, ami elsősorban a terhes nőkre veszélyeshttp://www.life.hu/drlife/20160124-europat-is-elerte-a-zika-virus-ami-elsosorban-terhes-nokre-veszelyes.htmlHárom britnél mutatták ki a Zika-vírust, akik korábban Kolumbiában, Suriname-ban, illetve Guayanában jártak.Dr. Life--Változnak az idők! Még egy dolog, amitől terméketlenek a férfiakhttp://www.life.hu/drlife/20160122-egy-kutatas-szerint-osszefugges-lehet-a-termeketlenseg-es-a-szivbetegseg-kozott.htmlA terméketlen férfiak egy sor krónikus egészségügyi probléma, például a cukorbetegség, a szívbetegségek, az alkoholizmus és a drogfüggőség nagyobb kockázatával néznek szembe, mint egészséges társaik – erre a következtetésre jutott egy új kutatás.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.