Intim fotóval akarja felhívni a figyelmet a méhnyakrák veszélyeire Tracy Kiss modell

betegség modell szűrés Tracy Kiss méhnyak daganat méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dologra vállalkozott egy 28 éves modell, aki intim testrészét fotózta egy igazán jó ügy érdekében: így kívánta felhívni a figyelmet a méhnyakrák veszélyeire. 

Meglepő lépésre szánta el magát néhány nappal ezelőtt a 28 éves modell, Tracy Kiss, aki számára teljesen megszokott, hogy napi szinten posztolgat képeket magáról.

Forrás: Instagram/ TRacy Kiss

Ezúttal azonban saját méhnyakáról osztott meg egy képet, ezzel pedig a méhnyakrák veszélyeire és a szűrés fontosságára kívánta felhívni a figyelmet. Tracy hetekkel ezelőtt tapasztalta, hogy gyenge és a menstruációja is rendellenes, ezért orvoshoz ment, a rákszűrés azonban nem hozott egyértelmű eredményeket, ezért kolonoszkópiát rendelt el orvosa, hogy kizárhassák a daganatos megbetegedést.

A szűrés fontosságára hívja fel a figyelmet Tracy Kiss fotója, melyet saját méhnyakáról készített Forrás: tracykiss.com

A modell, mint utóbb kiderült, egészséges, de élete legnehezebb időszakán van túl, és fotójával a rendszeres rákszűrés fontosságára kívánja felhívni a nők figyelmét, a kezdeti szakaszban ugyanis a tünetek egyáltalán nem egyértelműek.

A méhnyakrák megelőzhető, de ezért tenned is kell

Rutinvizsgálattal kimutatható a méhnyakrákot megelőző állapot, a szűrés teljesen fájdalommentes, kellemetlenséget is alig okoz. Épp ezért nem szabad hanyagolnod, hiszen megelőzhető vele egy olyan daganat kialakulása, amely több száz nő halálát okozza hazánkban évente.Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.