Nagyon furcsa helyen plasztikáztatna Jennifer Aniston

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
plasztikai műtét plasztika beavatkozás térdműtét térd Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta beszélik, hogy Jennifer Aniston rendszeresen veti alá magát botoxkezeléseknek, a színésznő azonban végig tagadta a pletykákat. Most azonban egy magazin szerint rászánta magát a plasztikai műtétre - méghozzá nem is akármilyen helyen szabatná át magát. 

Jennifer Aniston mindig hangoztatta, hogy az egészséges életmódnak köszönheti fiatalos külsejét, és sosem vetné alá magát semmilyen plasztikai beavatkozásnak - legalábbis így próbálta eloszlatni azokat a híreszteléseket, melyek szerint rendszeresen botoxoltat.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

A gyönyörű színésznő a Life & Style magazin információi szerint most egy meglepő lépésre szánta el magát: a térdét szeretné plasztikáztatni, Jennifer ugyanis teljesen kiborult, amikor meglátta az idei Critic's Choice Awardson készült fotókat magáról. Szerinte ugyanis a térdénél túlságosan is megereszkedett a térdén bőre. Szerintünk ugyanakkor Katie Holmes térde sokkal ráncosabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.