Mostantól a ruhád is mérheti a pulzusodat!

pulzus szívderítő Kalifornia pulzusmérő okostelefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beépített pulzusmérővel rendelkező okostextilt mutattak be Kaliforniában. A textilbe integrált elektronika vezeték nélkül továbbítja az adatokat a felhasználónak az okostelefonjára.

Újszerű okostextilt alkotott a Jabil Circuit Inc. elektronikai gyártóvállalat és a Jabil tulajdonában álló Clothing+. A Peak+ -t először Santa Clara-ban mutatták be, a Wearable Tech Show-n.

Forrás: Thinkstock


A különleges megoldás létrejöttében közreműködött a pulzusmérőket gyártó Suunto, valamint a sport és fitnesz élettani analitikával foglalkozó Firstbeat. Mit lehet még tudni az új pulzusmérős ruházatról? A Szívderítő.hu cikkéből kiderül!

Törd meg a csendet - amikor a szerelem gyógyíthttp://www.life.hu/drlife/20141222-tord-meg-a-csendet-amikor-a-szerelem-gyogyit.htmlA Törd meg a csendet kezdeményezésre számos olyan levél érkezett, ami arról tnúskodott, hogy aligha van gyógyulás. Anita levele azonban arról mesél, hogy a szerelem képes lehet a gyógyításra....Dr. LifeThinkstockBetegségek testközelből – Fotósorozat az életünket nehezítő daganatokrólhttp://www.life.hu/drlife/20160210-maija-tammi-fotosorozata-az-eletunket-nehezito-daganatokrol.htmlA betegségek világnapja alkalmából összegyűjtöttük, hogy miben is hal meg a magyar a leggyakrabban. Egy fotósorozaton keresztül pedig a saját szemeddel nézheted meg, hogyan néz ki egy-egy betegség szövődménye a valóságban. Dr. Life--Íme az első európai Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzetthttp://www.life.hu/drlife/20160211-pablo-pineda-down-szindromas-es-lediplomazott.htmlPablo Pineda az első Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzett Európában, ráadásul az egyetemen nem kért semmilyen külön segítséget, ugyanúgy jegyzetelt és tanult, mint mások. Dr. LifeOrigoÖsszefirkálták a rákban elhunyt lány koporsójáthttp://www.life.hu/drlife/20160211-a-leukemias-lany-koporsojara-irtak-osztalytarsai.htmlLaura Hillier osztálytársai és családja úgy gondolta, hogy megható és szokatlan módon búcsúztatják el a leukémiában elhunyt lányt. Dr. LifeOrigoJól fest a bőrrákkal frissen műtött Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/drlife/20160210-hugh-jackmant-megmutottek.html Hugh Jackman évek óta küzd a betegséggel, többször kés alá feküdt, ahogy nemrég is műtétre volt szükség. A színész Instagram-oldalára töltött fel egy friss képet, amin úgy tűnik, hogy jól van. Dr. Life--Szinetár Dóra három hétig zöldturmixon élhttp://www.life.hu/drlife/20160211-szinetar-dora-szineszno-harom-hetig-zoldturmixon-el-es-tisztitokurat-tart.htmlA színésznő úgy döntött különleges tisztítókúrát tart és minden káros méreganyagot kipucol a szervezetéből. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.