Berki Krisztián: „Olyan, hogy herevasalás, nem létezik"

Forrás: Facebook/Mokka -
here intim terület herevasalás szépészeti beavatkozás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja úgy döntött, hogy ismét szépészeti beavatkozásnak veti alá intim testrészeit, azt azonban elárulta: olyan, hogy herevasalás gyakorlatilag nem létezik, ez ugyanis egy bőrfeszesítő eljárás.

Berki Krisztián már több szépészeti beavatkozáson is átesett, melyeket nem is titkol, de végre tisztába tette, mit is jelent pontosan az, hogy „herevasalás".

Forrás: Facebook/Mokka

„Szeretném elmondani, hogy olyan, hogy herevasalás nem létezik, ez egy bőrfeszesítő eljárás, ami azért fontos, hogy a fekete nyolcasok ne üssék majd a térdemet később"- fogalmazott Krisztián, aki a Life.hu-nak elmondta, hogy nem veti meg az egyéb szépészeti beavatkozásokat sem.

„Rendszeresen járok botoxkezelésekre is, és a szemem alatt lévő ráncokat is feltöltötték már, mégsem vertem nagy dobra. Valamiért a herevasalást felkapta a sajtó, de remélem, most már mindenki érti, hogy ez mire szolgál és miért tartom fontosnak. Egyszerűen szeretném elkerülni az öregedéssel járó kellemetlen tüneteket" – magyarázta Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.