A Golden Globe-díjra jelölt színész közösségi oldalán kérte meg rajongóit, hogy ne gúnyolódjanak régi testalkatán, mert korábban komoly mentális zavarokkal küzdött.

A napokban jelent meg egy internetes mém Wentworth Millerről, amelyen a sztár jó néhány kilóval nehezebben látható a következő felirattal: "Amikor kiszabadulsz a börtönből, és észreveszed a McDonald's monopóliumát." A képet azóta eltávolították.

Forrás: PRISON BREAK/ FOX

A viccesnek szánt fotó és a hozzá írt gúnyos sorok azóta az egész világot bejárták. Nem megszokott a sztároktól, hogy reagálnak az ilyen és ezekhez hasonló interneten felkapott fejleményekre, A szökés sztárja azonban nem hagyhatta szó nélkül a történteket - tekintve, hogy korábban súlyos mentális gondokkal és depresszióval küzdött, amit evéssel és pluszkilókkal próbált meg kezelni.

15 éves voltam, amikor először megpróbáltam megölni magam - írta hivatalos Facebook-oldalán Wentworth, aki megvárta, míg elmennek a szülei, majd megevett egy egész doboznyi gyógyszert. A színész szerencsére túlélte, és később szakszerű segítséggel sikerült megszabadulni démonjaitól.

Ha valaki megkérdezte, hogy mindez egy segélykiáltás lett volna, azt mondtam, nem. Mert senkinek sem mondtam el. Csak akkor kiáltasz segítségért, ha úgy gondolod, hogy van, amiért lehet - fogalmazott a színész, aki korábban nyílt levélben vállalta fel homoszexualitását.