Ismét kórházba került Rékasi Károly

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
seb műtét vérzés Barátok közt RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt forgatásán nyílt szét a seb Rékasi Károly lábán, ezért mentőt kellett hívni hozzá a stúdióba. A vérző színészt a kórházban látták el.

Rékasi Károly március közepén ismét kórházba került, mert a Barátok közt forgatásán átvérzett a sebe. Az ok ismét ugyanaz lehetett, mint februárban: a színész megerőltette a lábát - írja a Bors.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Kari aznap is végig játszott, és bár ülő jelenetei voltak, egyre rosszabbul lett. A balesete óta fájdalomcsillapítókat szed, de még így is pokoli kínokat él át. Ahogy érezte, hogy baj van, jelezte a stábtagoknak. Mentőt hívtak hozzá, akik azonnal kórházba vitték, ott pedig ellátták a vérző műtéti sebet" – mesélte a lap informátora. A Life.hu a sorozat sajtósától megtudta, hogy Rékasi Károly már jobban van és a napokban elhagyhatja a kórházat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.