Angelina Jolie már életveszélyes állapotban van

Forrás: AFP/Panagiotis Tzamaros -
Brad Pitt életveszély Angelina Jolie sovány ultimátum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő már egy jó ideje küzd kóros soványságával, és egyáltalán nem javul semmit az állapota. Brad Pitt aggódik feleségéért, és drasztikus lépésre szánta el magát. 

Angelina Jolie súlya már nagyon régóta aggasztja a családját, de azt pontosan nem tudni, hogy pontosan miért lett ilyen kórosan sovány a színésznő. Állítólag Brad Pitt már félrekacsingat, de emellett még mindig törődik felesége egészségével.

Forrás: AFP/Panagiotis Tzamaros

Sok mindennel próbálkozott már a színész, hogy segítsen Angelinának kicsit hízni, de eddig jól láthatóan semmi nem vált be. A színésznő már szinte életveszélyben van, de úgy tűnik, őt nem aggasztja saját állapota. Brad és a gyerekek viszont sok ideget esznek, a színész pedig odáig jutott, hogy ultimátumot is adott feleségének. Leszögezte, ha Angelina nem tesz semmit saját egészségéért, akkor elválik tőle. Nem akarja, hogy a gyerekek végignézzék, ahogy anyjuk tönkreteszi saját magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.