Az énekest nagyon megviselték a közműlopási vádak, érthető módon a családja ezért nagyon fél attól, hogy ismét baja lesz Kozsónak.

Kozso volt üzletvezetője több vádat is felhozott az énekes ellen. Állítja, áramlopás történt a teaházban, ráadásul a körülmények is felháborítóak volta. Penészről és kukacokról beszélt Kozso egykori jobb keze. Az énekes rossz állapotba került a vádak miatt.

Forrás: Origo

Mindenki egy újabb agyvérzéstől félti az énekest, akinek kapcsolata nem sokkal a rágalmak nyilvánosságra kerülése előtt ért véget - írja a Star magazin. Kozsó édesanyját is megviselték az események, nem is akart beszélni a vádakról  “Az elmúlt hetek borzalmai után úgy gondolom, nincs mit mondanom a családomról“ - mondta az asszony. A hölgy szomszédja azonban kifejezte aggodalmát, Kozso anyukája iránt is. “Az arca nyúzott és beesett. Csőstül jött náluk a baj. Előbb a szakítás, most meg ez a hercehurca. Csak nehogy másodjára is agyvérzést kapjon a Zsolti, mert abba biztosan belehalna az édesanyja” - mondta a lapnak a szomszéd.