Csütörtökön este Majka egy szomorú videoüzenetbenmondta le székelyudvarhelyi fellépését,később az is kiderült, hogy édesanyja állapota fordult rosszabbra. 

A zenész-műsorvezető anyukájánál 15 éve diagnosztizáltak először daganatot. A rák a vastag- és vékonybele, valamint a petefészke után a lépét támadta meg.

"A napokban bukott ki, hogy megint pengeélen táncolok. Most a lépemen találtak rosszindulatú elváltozásokat. A PET-CT-vizsgálatra várok, és ha ebben az esetben is a korábbi eredmények igazolódnak be, kiveszik a lépem" – mesélte a Story magazinnak Ibolya néni még februárban.

"Minden akkor kezdődött, amikor tizenöt éve megműtöttek áttétes petefészekrákkal. Azután ugyan tíz éven át tünetmentes voltam, de az elmúlt öt évben volt baj rendesen. Megműtöttek vastag- és vékonybélrákkal is. Mindkét esetben szerencsém volt, mert időben sikerült észrevenni a bajt. Fantasztikus orvosok gyógyítottak, és gyógyítanak ma is. (...) Nagyon remélem, hogy Olivér érkezésére rendbe jövök, mert szeretnék még vele is eltölteni egy pici időt" – nyilatkozta akkor Majka édesanyja.

Fotó: Polyák Attila - Origo