Erzsébet királynő beszéd fájdalom beteg térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyenre még nem volt példa: lépcsőzés helyett életében először a liftet kellett használnia az Egyesült Királyság uralkodónőjének.

Bár Erzsébet királynő már túl van a 90. születésnapján, az uralkodónő a mai napig igyekszik eleget tenni kötelességeinek, és a mai napig évi több mint száz hivatalos eseményen vesz részt.

Forrás: AFP/Adam Berry

Ám sajnos már a leghosszabb ideje regnáló királynőnek is akadnak egészségügyi gondjai: Erzsébet ugyanis életében először lift segítségével küzdötte le a Westminster-palota 26 lépcsőfokát. Szóvivője szerint a királynő térdfájdalmakra panaszkodik, ezért volt szükséges a pusztán kényelmi intézkedés. Erzsébetnek 2011-ben orvosi utasításra fel kellett hagynia kedvenc időtöltésével, a lovaglással krónikus hát- és lábfájdalmai miatt.

3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt plasztikáztatszhttp://www.life.hu/drlife/20160517-3-dolog-amit-tudnod-kell-mielott-plasztikai-mutetbe-vagsz.htmlAzt gondolnád, hogy a műtét nélküli szépészeti beavatkozások ártalmatlanak az egészségedre? Nagyon is tévedsz. Íme 3 tény, amivel jobb, ha tisztában vagy, mielőtt belevágsz. Dr. Life--"Undorítóvá, vörössé és csúnyává tett" - Így tanult meg együtt élni bőrbetegségével a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20160518-emma-lawson-megtanult-egyutt-elni-borbetegsegevel-a-pikkelysomorrel.htmlA 22 éves Emma Lawson életét korábban megkeserítette pikkelysömöre, az ausztrál lánynak azonban mára sikerült elfogadnia magát. Dr. LifeOrigoÖngyilkos akart lenni súlyos égési sérülései miatt a 20 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20160510-shalom-blac-sulyos-egesi-serulesei-miatt-ongyilkos-akart-lenni-mara-elfogadta-magat.htmlShalom Blac mára elfogadta magát, és igyekszik kihozni magából a maximumot, és most videóblogjában ad sminktippeket. Dr. LifeOrigoÁllítják: Prince AIDS-es volt, de nem kezeltette magáthttp://www.life.hu/drlife/20160428-prince-enekesnel-6-honappal-a-halala-elott-aids-et-allapitottak-meg-de-nem-kezeltette-magat.htmlA világhírű énekes a források szerint a kilencvenes években fertőződött meg HIV-vírussal, de a halálos betegséget hat hónappal a halála előtt diagnosztizálták. Dr. Life--„A testem elkezdett leállni" – Kis híján belehalt diétájába az anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20160428-tiara-rain-dehaan-palubiak-majdnem-belehalt-etkezesi-zavaraba-az-anorexiaba.htmlFogyókúrának indult, súlyos étkezési zavar lett belőle. Tiara Rain DeHaan-Palubiak videóban osztotta meg történetét az internettel. Dr. LifeOrigoNövelheti a rák kockázatát, ha nem ejakulál rendszeresen a férfihttp://www.life.hu/drlife/20160426-ha-a-ferfi-nem-ejakulal-rendszeresen-nagyobb-esellyel-alakul-ki-nala-prosztatarak.htmlAzoknál a férfiaknál, akik többször és rendszeresen ejakulálnak, kevesebb eséllyel alakul ki prosztatarák. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.