Sportkarrierre készült Fehérvári Alfréd Gábor, ám egy igen komoly sérülés véget vetett az álmainak. Soha többé nem léphetett a pályára, ami iszonyúan elkeserítette akkor az énekest.

Focizás közben egy rossz mozdulat miatt elszakadtak a térdszalagjai Freddie-nek, ami miatt soha többé nem végezhet dinamikus mozgást. Az énekes édesapja emlékezett vissza a történtekre, elmesélte, hogyan talált új célokat Freddie. 

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Hónapokon keresztül feküdt, járógéppel a lábán, de a kezében már akkor is gitár volt. “Teljesen autodidakta módon sajátította el az alapokat” - árulta el Fehérvári Gábor, Freddie édesapja. Elhatározta, hogy zenélni fog, és addig ment míg el nem érte a célját” - tette hozzá a büszke apuka, aki azt is elárulta, nem tudja, honnan ez az istenadta tehetség, mert a családjukban senki nem foglalkozott ilyen mélyrehatóan a zenével - írja a Hot.

Freddie hazatért Stockholmból, de vigasztalhatatlan...
Az Eurovíziós Dalfesztivál döntője után hazatért a svéd fővárosból Freddie, aki 19. helyezést ért el a kontinensviadalon. A rajongók a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren várták, ő azonban alig tudta leplezni csalódottságát.