Nemcsak egy mítosz a szülés közben átélt orgazmus, legalábbis erről számolnak be a legújabb jelentések. Több nő is volt már ilyen szerencsés.

A szülés egy nagyon meghatározó élmény, az egyik legerőteljesebb tapasztalat, és néhány nőnek ez adta az életük legerősebb orgazmusát is. Legújabb jelentések szerint, melyet a Positive Birth Movement nevű szervezet végzett nem is olyan kevés anyukának nyújtott váratlan pozitív élményt.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A 2200 megkérdezett nő 6 százaléka vallotta, hogy “orgazmikus szülésben” volt része. A nők többsége pedig arról számolt be, hogy pozitív élmény volt számára, negyedük pedig arról, hogy kifejezetten szerették. Nem először feszegetik ezt a témát, korábban egy francia kutatás is készült az esetről néhány évvel ezelőtt. Abban a tanulmányban szülésznők számolnak be a jelenségről. Kiderült, 668 esetben volt a nőknek orgazmusuk szülés közben, és további 868 nő az élvezet jeleit mutatta.

Hihetetlen történet: Egy nőnek szülés közben óriási orgazmusban volt része
Egy angol nő, Sangeeta Freeman 16 év után most először elmesélte, hogy fia születésekor olyan orgazmusban volt része, mint se előtte, se azóta. Olvasd el a beszámolóját!