Az egész ország aggódik Somló Tamásért, akinek korábban újra kórházba kellett vonulnia. A zenész ugyan nem beszél a betegségéről, de a visszamondott koncertek arról árulkodnak, hogy még nem sikerült a felépülés.

Nem először fordul elő, hogy Somló Tamásnak komoly betegséggel kell szembenéznie. Akkor is, ahogy valószínűleg most is küzd a gyógyulásáért. A rajongók, és a zenésztársai egyaránt aggódnak érte, többek között Mező Misi is.

Fotó: Hajdú D. András /Origo

“Nemcsak a zenészszakma, de a rajongói is egy emberként szurkolunk és imádkozunk Tomiért, hogy erősödjön meg” - mondta Mező Misi. A zenésznek egyszer már sikerült felépülnie egy komoly betegségből, akkor is tudta, hogy a gyermekeiért muszáj meggyógyulnia, valószínűleg most sincs ezzel másként. Egy korábbi interjúban nyilatkozott a zenész előző betegségéről. Akkor azt mondta, hirtelen megváltozik az ember gondolkodása, ha baj van, és érezni kezdi annak a felelősségét, hogy össze kell szednie magát. Hirtelen eléd ugrik annak a felelőssége, hogy össze kell szedned magad. És igen, túl kell lennem rajta, mert vannak gyermekeim, akiket még el kell látnom kajával, lakással, meg néha egy-két értelmes szóval. A szeretetről már nem is beszélek” - ídézte a Hot magazin Somló Tamás akkori szavait.