Szemműtéte óta két bottal kénytelen járni Lázár Kati

Forrás: MTI/Kallos Bea -
szemműtét bot Lázár Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyszerű sétához vagy éppen a bevásárláshoz is szüksége van a két botjára a Jászai Mari-díjas színésznőnek.

Szemműtéten esett át többször is Lázár Kati színésznő, ezért kénytelen mindenhova két bottal járni. Hiába tartja nagyon sok ember ezért különcnek, neki a biztonsága az első.

Forrás: MTI/Kallos Bea

"Volt szemműtétem, nem is egy.

Bizonytalanul járok. Kétfajta dioptria van a szememben, és nem akarok megbotlani.

Tudom, hogy most ez divat, bár este nemigen használják, de én vagyok az a bolond, sötét szemüveges nő, aki közértbe, színházba, rendelőbe, mindenhova nordic bottal megy" - mondta a színésznő. Hozzátette, a színpadon nincs rájuk szüksége.

"A színpadot kipróbálom, megismerem minden területét, így ott nem félek a botlástól.

Én az idegen területen félek, mert nem látom helyesen az arányokat" - vallotta be Lázár Kati a Borsnak, akinek legnagyobb öröme az unokája. "Eléggé intenzív, csodálatos unokám van. Elkeseredek, ha arra gondolok, hogy nem tudok minden olyat megmutatni neki a világból, amit a lányomnak igen. Az élet önmagában már nem érdekel engem, csak az, hogy velük minden rendben legyen" - tette hozzá.

A hollywoodi mosoly ára: borzalmas égési sérülésekkel tért haza a fogfehérítésről (18+)http://www.life.hu/drlife/20160615-a-hollywoodi-mosoly-ara-borzalmas-egesi-serulesekkel-tert-haza-a-fogfeheritesrol-abbie.htmlSem enni, sem inni nem tudott a rutinnak számító fogfehérítés után a 18 éves Abbie. Harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, pedig csak szép mosolyt szeretett volna. Dr. LifeOrigoÚj út a rák kezelésében: minden, amit az immunonkológiáról tudnod érdemeshttp://www.life.hu/drlife/20160614-a-rak-es-daganatos-megbetegedesek-kezeleseben-az-immunonkologiai-terapia-attorest-hozhat.htmlMagyarországon évente közel 50 ezer rákos megbetegedést diagnosztizálnak, és csaknem 31 ezren halnak meg valamely daganattípus miatt. Az egyes daganatos megbetegedések kezelésben áttörést hozhatnak az új immunonkológiai terápiák, amelyek a szervezet immunrendszerének folyamatos erősítésén alapszik. Dr. LifeOrigoMeg kellett operálni Németh Kristófothttp://www.life.hu/drlife/20160615-megmutottek-nemeth-kristof-szineszt-a-baratok-kozt-egykori-sztarjat.htmlNemrég megoperálták a Játékszín egykori igazgatóját. Szerencsére minden rendben van, Kristóf meg is mutatta, mennyire. Dr. Life--Ilyen ritka génmutációt még nem láttál - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20160615-kulonbozo-borszin-de-egy-kozos-a-voros-haj.htmlGondolkoztál már azon, hogyan is nézne ki egy afroamerikai nő vörös lobonccal, vagy épp egy ázsiai férfi szeplőkkel? Nem tudtad elképzelni sem? Nos, most egy fotós megmutatta, hogy márpedig ez a valóság! Dr. Life--A nő, aki kis híján belehalt a mellplasztikábahttp://www.life.hu/drlife/20160615-lianne-young-majdnem-belehalt-a-mellmutetjebe.htmlManapság már szinte rutinműtétnek számít egy mellplasztika, nemrég azonban egy angol nőnek majdnem az életébe került az, hogy dúsabb kebleket szeretett volna. Dr. Life--Mi történt veled Liam Neeson? A színészt legyőzte az időhttp://www.life.hu/drlife/20160615-liam-neeson-nagyon-megoregedett.htmlLegutóbb azon akadtunk ki, hogy Antonio Banderas mennyire megöregedett, most pedig Liam Neesont kapták lencsevégre, és bizony, a színész látványa ráébresztett minket arra, hogy milyen gyorsan telik az idő. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.