Koncertje közben lett rosszul a világhírű zenész, Meat Loaf

Forrás: Getty Images / Jo Hale -
színpad Meat Loaf koncert ájulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett, majd összeesett a színpadon Meat Loaf amerikai rockénekes a kanadai Edmontonban adott koncertjén. A 68 éves zenészt kórházba szállították.

Az Edmonton's Jubilee Auditoriumban tartott koncertről készült felvételen látszik, hogy amikor az énekes az I Would Do Anything For Love című dalát énekli, elejti mikrofonját és a földre zuhan.

Az albertai egészségügyi központ szóvivője elmondta, hogy valóban bevittek hozzájuk egy pácienst a koncertcsarnokból, ám személyiségi jogok védelme miatt nem mondott többet.

Forrás: Getty Images / Jo Hale

Meat Loaf, valódi nevén Marvin Lee Aday legismertebb albuma az 1977-es Bat Out of Hell, amely

az egyik legnagyobb példányszámban eladott lemez a világon.

Az amerikai rocker már 2013-ban az egészségi állapotára hivatkozva azt mondta, hogy Last At Bat elnevezésű turnéja lesz az utolsó. A zenész egyébként 2007-ben lemondott egy európai turnét, miután cisztát találtak a hangszálain. Később, 2011-ben pedig összeesett a színpadon, az eszméletvesztést akkor korábbi agyrázkódásával és asztmájával magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.