Megható! Rákos beteg kisfiút igazolt le a portugál focicsapat

Forrás: Twitter -
betegség portugál foci rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A portugál Sportingnak köszönhetően valóra vált egy ötéves rákos kisfiú álma: a csapat szerződést ajánlott neki.

A portugál Sporting CP meginvitálta az ötéves, rákos beteg szurkolóját, Franciscot, majd a Sporting elnöke, Bruno de Carvalho társaságában valóra váltották a kicsi álmát: szerződést ajánlottak a neki, és a megegyezés szerint

ő vezeti majd a pályára az együttest első hazai bajnoki mérkőzésén.

„Ugyan még csak ötéves, ám mégis minden Sporting szurkoló szívét megragadta, ahogy ez a fiú ilyen bátran harcol a betegséggel fiatal kora ellenére. Teljes felszerelésbe öltözve, Francisco egy ceremónia keretén belül aláírta első szerződését a klubbal Bruno de Carvalho társaságában - jelentette be a lisszaboni csapat, majd hozzátették, hogy

örömükre szolgál, hogy a kisfiú elvállalta a "munkát".

Forrás: Twitter

„Francisco feladata az lesz, hogy a szezon első hazai bajnoki mérkőzésén elvégezze majd a kezdőrúgást" – mondta Bruno de Carvalho, a klub elnöke.

Francisco augusztus 13-án a Marítimo elleni hazai bajnokin vezetheti ki a 30 ezer fős közönség elé a csapatot, majd a kezdőrúgásával útjára indíthatja a 2016/17-es szezont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.