Wolf Kati csúnya balesetet szenvedett

Forrás: Istvan Ruff -
baleset énekesnő Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a rajongói szeme láttára esett egy nagyot a színpadon. Sajnos nem úszta meg sérülések nélkül: a mentősöknek kellett ellátniuk a sebét.

Wolf Kati a Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a történetet: az egyik koncertjén oltári nagyot esett. Elmondása szerint ő azon előadók közé tartozik, aki nagyon aktív a színpadon, ennek pedig most meg is lett a böjtje, és

a mentősöknek kellett ellátniuk a sebét.

Forrás: Wolf Kati / Facebook

"Aki volt már koncertemen, az tudja, hogy le-föl rohangálok, leugrok a színpadról, felugrok a padokra, asztalra, stb.. Na, ma akkorát zakóztam, mint a sicc, pedig most lapos cipőben voltam:) Szóval legközelebb kérném a hozzám hasonló megkergült előadók érdekében a sátor-merevítő rudakat elásni a földbe, vagy neonzöldre festeni, vagy mittomén:))). Köszönöm a mentős uraknak a szakszerű ellátást! Nagyon menő leszek holnap reggel a gyerekeim körében!" - írta a közösségi oldalán Kati.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.