Talán Maria Geronazzo óta nem láttunk olyan nagyszájú nőt, mint amilyen a 30 éves Alia Byrne. A kétgyermekes édesanya élete első ajakfeltöltését a 29. születésnapjára kapta és állítása szerint azóta nem tud leállni.

A sorozatos plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően Alia Byrne ajka, ezáltal pedig az önbizalma is megduzzadt. A most 30 éves anyának jelenleg 6,5 mililiternyi feltöltés van ajkaiban és az elmúlt egy évben 1625 fontot, azaz több, mint 600 000 ezer forintot költött csak a szájára - írja a Mirror.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A nő újabb műtétet tervez és váltig állítja, hogy sosem volt még ilyen boldog, ráadásul a legkevésbé sem érdeklik a csúfolódók,

csak a rajongóira hallgat.

"Ez az én életem és az én szám, szóval nem érdekel. Jó anya vagyok és ez az egyetlen dolog, amiért magamra költök, tehát nem kéne, hogy emiatt elítéljenek" - szögezte le.

Ha kíváncsi vagy a képekre itt megnézheted őket! 

Sztárok, akiknek a plasztika tönkretette a karrierjét
Több hollywoodi világsztár azért volt kénytelen lemondani filmszerepekről, mert a stúdiók szerint kicsit túlzásba vitték a szépészeti beavatkozásokat. Páran a mai napig nem tanultak a hibából. Összeszedtünk három színészt, akik teljesen elvesztették eredeti külsejüket. A teljes cikket itt elolvashatod!