Rékasi Károly tavaly nyári balesete óta többször szorult kórházi ápolásra. Lapinformációk szerint rosszul forrtak össze csontjai és a legnagyobb gondot egy fertőzés okozza, ezért újabb műtétek keserítik meg a színész életét. Mindez pedig bőven elég ahhoz, hogy visszavonuljon a nyilvánosságtól.

Mint megírtuk, Rékasi Károly távozott a Barátok köztből, mivel még mindig nem épült fel az egy évvel ezelőtt elszenvedett motoros balesetéből, a sorozatos műtétei és gyógykezelések miatt pedig nem tudta vállalni a forgatásokat. A színész újabban nem nyilatkozik az állapotáról,

nem vélelenül.

Rékasi KárolyForrás: RTL Klub

A Blikk a forrásaira hivatkozva arról számolt be, hogy a színész megelégelte a felhajtást, és nyugalomra van szüksége a felépüléshez. Ezért is kérte meg szeretteit, hogy ne informálják az érdeklődőket. 

Egyelőre kollégái sem tudják, mikor térhet vissza Rékasi Károly
Rékasi Károly tavaly nyári balesete óta többször szorult kórházi ápolásra. Azt tudjuk, hogy sérült lábán nem áll fenn a fertőzés veszélye, de sajnos egyelőre még nem tudni, mikor térhet vissza újra a sorozatba vagy a színpadra. A teljes cikket itt elolvashatod!