Szörnyű baleset érte Lindsay Lohant: leszakadt az ujja

Forrás: Instagram/Lindsaylohan -
Lindsay Lohan baleset ujj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű baleset történt Lindsay Lohan színésznővel, akinek az élete sem túl boldog mostanában. A sztár kikapcsolódásra készült, ám a hajókázásnak borzalmas vége lett: leszakadt a gyűrűsujjának egy perce.

Lindsay Lohanre rájár a rúd: alig menekült meg agresszív, bántalmazó vőlegényétől, máris jön a másik baj. A színésznő hétvégi kikapcsolódásra indult, barátaival élvezte a hajókázást, a napsütést, de nem sokáig. Lindsay Lohant ugyanis baleset érte.

Forrás: Instagram/Lindsaylohan

Fel akarta húzni a horgonyt, de belegabalyodott a láncba az ujja. A színésznő küzdött a hatalmas súly ellen, nehogy a tengerbe rántsa, ennek a harcnak az ujja látta kárát. A végén ugyanis Lindsay gyűrűsujjának perce leszakadt. A barátai szerencsére megtalálták a hiányzó testrészt, amit később egy plasztikai sebész visszavarrt - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.