Nagy a harc és egyre nagyobb a feszültség A konyhafőnökben, hiszen a versenyzőknek már nincs sok idejük bebizonyítani, hogy ők a legjobbak. Ilyenkor már senki nem akar kiesni, ezért is tartogatott meglepő és váratlan fordulatot a legutóbbi adás: az egyik játékos kénytelen volt feladni a versenyt.

Egymásnak feszültek a kék és a piros csapat tagjai A konyhafőnökben, mindenki azon volt, hogy megnyerje csapatának az aktuális feladatot, ezzel bezsebelve egy pontot és egy előnyt is. A folytonos feszültség azonban nem mindenkinek tesz jót, az egyik versenyző például rosszul lett a legutóbbi adás első megmérettetése után. Orvosi javaslatra pedig abba is kellett hagynia a játékot. Tomi már nem harcol az első helyért, de így egy másik, már kiesett versenyző kapott esélyt.

Tomi feladta a játékotForrás: RTL Klub

"Ahogy látjátok, az egyik versenytársatok, a piros csapat tagja, Tomi nincsen itt. Ennek egészségügyi okai vannak, Tominak orvosi tanácsra fel kellett adnia a versenyt. Zsűritársaimmal úgy döntöttünk, hogy Tomi távozása után egy versenyzőnek újabb esélyt adunk, aki a középdöntő első fordulójában esett ki, ő Vári Dávid" - mondta Fördős Zé a csapatnak, akik mind meg voltak lepve a váratlan fordulattól. A pirosakhoz kellett csatlakoznia Dávidnak, ennek Kriszti a legkevésbé sem örült, mert dolgoztak már együtt, és nem jöttek ki valami jól.