Születése óta él együtt a hátából kinőtt két extra lábbal a 22 éves Arun Kumar, aki mióta az eszét tudja, arról álmodozik, hogy normális életet élhessen. A nyilvánosság erejét használva próbál olyan orvosokra találni, akik megszabadítanák őt a két felesleges lábától.

Csak normális életet akar élni, mindössze erre vágyik az a 22 éves Arun Kumar, aki születése óta kettővel több lábbal él, mint kellene. Az indiai férfinak két extra végtagja nőtt ki a hátán, és már 15 éve nem kapott semmilyen orvosi kezelést. A nyilvánosság és a média erejét kihasználva szeretné elérni, hogy segítsenek rajta az orvosok.

Forrás: NORTHFOTO

Bár a két extra végtagját nem tudja mozgatni, azonban a súlyát cipelnie kell, ami tartására is kihat, valamint természetesen a gerincének állapotára. Születésekor az orvosok túl kockázatosnak tartották, hogy bármit is kezdjenek a hátán kinőtt lábaival. Szerencséjére azonban sikerült találnia egy olyan orvoscsoportot, akik hajlandóak foglalkozni vele. Egyelőre a vizsgálatok zajlanak, de úgy tűnik, sikerül majd megszabadítani a 22 éves férfit éveken át tartó szenvedésétől, és végre normális életet élhet.