Négy lábbal született a férfi: szeretné eltávolíttatni a két extra végtagot

Forrás: NORTHFOTO -
hát India láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születése óta él együtt a hátából kinőtt két extra lábbal a 22 éves Arun Kumar, aki mióta az eszét tudja, arról álmodozik, hogy normális életet élhessen. A nyilvánosság erejét használva próbál olyan orvosokra találni, akik megszabadítanák őt a két felesleges lábától.

Csak normális életet akar élni, mindössze erre vágyik az a 22 éves Arun Kumar, aki születése óta kettővel több lábbal él, mint kellene. Az indiai férfinak két extra végtagja nőtt ki a hátán, és már 15 éve nem kapott semmilyen orvosi kezelést. A nyilvánosság és a média erejét kihasználva szeretné elérni, hogy segítsenek rajta az orvosok.

Forrás: NORTHFOTO

Bár a két extra végtagját nem tudja mozgatni, azonban a súlyát cipelnie kell, ami tartására is kihat, valamint természetesen a gerincének állapotára. Születésekor az orvosok túl kockázatosnak tartották, hogy bármit is kezdjenek a hátán kinőtt lábaival. Szerencséjére azonban sikerült találnia egy olyan orvoscsoportot, akik hajlandóak foglalkozni vele. Egyelőre a vizsgálatok zajlanak, de úgy tűnik, sikerül majd megszabadítani a 22 éves férfit éveken át tartó szenvedésétől, és végre normális életet élhet.

Gáspár Bea komoly betegsége miatt hízott meghttp://www.life.hu/drlife/20161103-gaspar-bea-pajzsmirigy-alulmukodessel-kuzd-ezert-hizott-meg.htmlSokkal kevesebbet szerepel a nyilvánosság előtt Gáspár Bea, de eddig nem lehetett tudni, hogy miért nem mutatkozik. Kiderült, hogy komoly betegséggel küzd, ami miatt jó pár kiló felszaladt rá. Mivel nem elégedett a kinézetével, nem is nagyon akarja mutogatni magát. Dr. LifeOrigoSúlyosan megsérült: Zalatnay Saroltának hat bordája tört elhttp://www.life.hu/drlife/20161103-zalatnay-sarolta-az-enekesno-leesett-a-lepcson-es-sulyosan-megserult.htmlA sztár hétvégén szenvedett balesetet, mely következtében hat bordája is eltörött. Az énekesnőt kórházban ápolják. Dr. Life--Feladta a versenyt A konyhafőnök játékosahttp://www.life.hu/drlife/20161103-feladta-a-versenyt-a-konyhafonok-jatekosa-tomi.htmlNagy a harc és egyre nagyobb a feszültség A konyhafőnökben, hiszen a versenyzőknek már nincs sok idejük bebizonyítani, hogy ők a legjobbak. Ilyenkor már senki nem akar kiesni, ezért is tartogatott meglepő és váratlan fordulatot a legutóbbi adás: az egyik játékos kénytelen volt feladni a versenyt. Dr. Life--Életveszélyes is lehet a tüdőgyulladás – Vedd komolyan a tüneteket!http://www.life.hu/drlife/20161031-eletveszelyes-is-lehet-a-tudogyulladas-vedd-komolyan-a-tuneteket.htmlSokan nincsenek vele tisztában, pedig a tüdőgyulladás egy nagyon komoly betegség, ami akár halállal is végződhet. Minden korosztályt érint, de a legtöbb halálesetet a gyermekek körében okozza a tüdőgyulladás szerte a világon. A téli hónapok beköszöntével érdemes jobban odafigyelni a betegségre. Ismerd fel és előzd meg a tüdőgyulladást – ehhez adunk most tippeket szakértő segítségével. Dr. Life--Műtét közbeni képekkel szerez új ügyfeleket a plasztikai sebészhttp://www.life.hu/drlife/20161102-a-plasztikai-sebesz-mutet-kozbeni-kepekkel-szerez-uj-ugyfelet.htmlMinden munkáját büszkén mutogatja a plasztikai sebész. Mellműtétekről és hasplasztikáról is előszeretettel oszt meg fotókat a közösségi oldalain. Olykor még a beavatkozás közben is készítettek felvételeket! Dr. LifeOrigoÍgy hat a külsődre az alkoholmentes élethttp://www.life.hu/drlife/20161102-igy-fogsz-kinezni-ha-felhagysz-az-alkohollal.html10 fotópár, amely megmutatja, milyen változások történnek azokkal, akik búcsút intenek az alkoholnak. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.