Big Brother pszichiátria BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint BB Évi végre hazautazhatott a pszichiátriáról. Jobban van, de szüksége van az állandó megfigyelésre, így nem engedhetik haza véglegesen. 

"A hír igaz, jobban van, de hiába szeretném, sosem fog meggyógyulni teljesen. Gyakran látogatom, és néha haza is hozhatom. Be kell azonban látnunk, az nem tenne jót neki, ha napokig itthon lenne. A család úgy döntött, jobb Évának, ha folyamatos megfigyelés alatt áll, és csak rövidebb időre jön ki a pszichiátriáról" – nyilatkozta az egykori BB-győztes édesanyja a Ripostnak.

Forrás: Tv2, filmsor.net

Nemrégiben arról írtunk, hogy BB Évi jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban újságírók látogatták meg, akiknek mesélt néhány dolgot jelenlegi életéről. "Tudjátok, engem itt nem látogat senki, csak anyám meg a gyámom. De olyan jó, hogy itt vagytok! Azóta járok kórházról kórházba, amióta Pesten rosszul lettem. Ennek már jó pár éve. Ebbe az intézetbe azonban csak egy hónappal ezelőtt kerültem. Itt jó, mert mindenki kedves velem. De hogy miért vagyok itt, azt én sem tudom. Emlékszem mindenre a kinti életemből! Emlékszem a második gyerekre is. Jó nagy haja volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.